Přejít k hlavnímu obsahu

Další velká ambiciózní organizace vstupuje na scénu

11. 4. 2020 | 21:21 Counter-Strike 2
Říkáte si, že začátkem roku na domácí scéně vzniklo hodně ambiciózních projektů a v aktuální světové situaci žádné další nějaký čas nepřibudou? Tak to jste na omylu, protože dnes byl oficiálně představen tým Enterprise Esports, za kterým stojí někdejší úspěšný hráč Miroslav Bodnár.
Enterprise Esports
Enterprise Esports

Enterprise Esports vstupují na scénu náborem týmu, jenž byl dosud známý jako Kopec srandy. Pětice v čele s Tomášem 'teCkoO' Koširerem dokázala po bitvě s Inside Games postoupit do Sazka eLEAGUE a díky tomu klaplo i tohle zajímavé angažmá. Velké ambice této organizace totiž nastiňuje přítomnost samotného CEO, Miroslava Bodnára, který pod přezdívkou senti okolo roku 2003 účinkoval na Unreal Tournament scéně.

Jeho minulost však není tou nejhlavnější informaci, protože kromě toho není žádným tajemstvím, že v současnosti spolupracuje s miliardářem Danielem Křetínským. Bude tedy zajímavé sledovat, jak bude fungovat provázanost s dalšími Křetínského firmami, protože ten loni odkoupil polovinu společnosti Grunex a řada jeho dalších mediálních aktivit se propojuje v rámci zmíněné Sazka eLEAGUE, kam se teCkův tým kvalifikoval.

Vzhľadom k tomu, že sme vznikli prakticky pred pár dňami, chceme vdýchnuť našej organizácii život, tak ako si ho predstavujeme. Náš krátkodobý cieľ nastaviť efektívnu a disciplinovanú tréningovú rutinu a následne podať čo najlepší výkon v eLeague. Chalani dokázali v kvalifikácii, že je to mix hráčov s individuálnym skillom, chuťou hrať a verím, že ako team majú potenciál, ktorý sa ešte ukáže po riadnych spoločných tréningoch. Cieľ je bojovať o najvyššie priečky a o dlhodobých cieľoch si povieme časom.

prohlásil při představení organizace Miroslav Bodnár pro web sazkaeleague.cz

Tak či tak, pro domácí scénu je důležité především to, že tu vzniká další opravdu vysoce ambiciózní subjekt, který si premiéru odkroutí již tuhle neděli 12. dubna v úvodním kole Sazka eLEAGUE proti týmu BRUTE. Největší hvězdou samotné sestavy je Patrik 'Zero' Žúdel, jenž se k aktivnímu hraní vrátil v druhé polovině loňského roku a nyní po letech opět směřuje do profesionálních kruhů, které zná ze zahraničního působení v HellRaisers. Tým se do ligy původně dostal v sestavě s Matějem 'stinx' Štorkem, toho ale posléze nahradil Martin 'creZe' Bagala, ačkoliv ten byl teprve nedávno představen v E-RIVALS, shodou okolností týmu teCkova sourozence ecka.

Sestava týmu Enterprise Esports je následovná:

 Slovensko Tomáš 'teCkoO' Koširer
 Slovensko Peter 'naturalG' Turčan
 Slovensko Patrik 'Zero' Žúdel
 Slovensko Matúš 'uZman' Rechtorovič
 Slovensko Martin 'creZe' Bagala

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.