Přejít k hlavnímu obsahu

65letý gamer drtí protihráče! V Call of Duty strávil přes 7 000 hodin

4. 7. 2023 | 15:15 Gaming
Fakt, že videohry jsou pro každou věkovou kategorii, se postupem času potvrzuje čím dál víc. Důkazem mohou být například statistiky z her, které na sociální sítě vloží mladší rodinní příslušníci. Jedním z takových případů může být jeden z uživatelů Redditu, jenž se na sociální síti pochlubil s herní kariérou svého 65letého tchána.
Ilustrační foto
Ilustrační foto
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Call of Duty: World at War hraje nadšený gamer již od vydání 11. listopadu 2008. Celkem tak nastřádal necelých patnáct let zkušeností. Za tu dobu už stihl 65letý ostrostřelec do svých statistik zapsat pořádnou porci zneškodněných nepřátel i headshotů.

V pátém dílu jedné z nejslavnějších franšíz historie strávil přesně 293 dní, 14 hodin a 23 minut. 7 046 hodin v jedné pařbě? To už je slušné číslo. Není to ale tak, že by každý den proseděl hodiny u CoD. Denní průměr vychází přibližně na jednu hodinu a dvacet minut navrch.

65letý tchán a jeho statistiky ze hry CoD: WaW
65letý tchán a jeho statistiky ze hry CoD: WaW
Foto: Reddit.com

Úctyhodné je také momentální 65letého pařmena K/D (poměr zabití ku smrtím), které se blíží k hodnotě 1,7. Po půl milionu killů velice kvalitní počin. Denně si navíc do statistik zapíše hned 91 zabití!

Zmiňovaný hráč ale rozhodně není výjimkou. V důchodovém věku si jemu podobní zakládají YouTube kanály a tráví tisíce hodin v populární pecce Animal Crossing.

Ilustrační foto
Ilustrační foto
: depositphotos.com (s povolením)
Zdroj: Reddit.com
Štítky: call of duty, gaming