Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední dvě šance pro všechny týmy! Pátá online série uzavře kvalifikační cyklus

10. 10. 2024 | 11:00 Brawl Stars MČSR
Po zastávce v Nitře pokračuje Samsung MČSR v Brawl Stars další online sérií. Ta bude letos vůbec tou poslední, takže v podstatě finálně určí postupující na vrchol letošní sezóny. Pojďme si tak nastínit, co vás ještě letos čeká a kdy se můžete s kamarády ještě zapojit do akce.
Staň se mistrem v Brawl Stars
Staň se mistrem v Brawl Stars
Zdroj: PLAYzone

Letošní ročník Samsung MČSR v Brawl Stars se skládá z celkem pěti online sérií a dvou offline zastávek. Vzhledem k tomu, že se listopad kvapem blíží, je tak jasné, že se dostáváme do finiše! O sobotách 12. a 19. října se uskuteční dvě poslední otevřené kvalifikace, ve kterých si naposledy může přijít zahrát kdokoliv.

Pro účast stačí jen poskládat tříčlenný tým a vybrat si jeden z turnajů níže, nebo klidně oba, pokud z toho prvního nepostoupíte do streamovaného finále o důležité body a finanční výhry. Přihlásit se můžete nejen v honbě za odměnami, ale také čistě pro zábavu. Mistrovský kolotoč je otevřený zájemcům všeho druhu.

Po závěrečné online sérii se uzavře celoroční žebříček, který určí osm postupujících týmů do skupinové fáze Samsung MČSR v Brawl Stars, jež se uskuteční 9. a 10. listopadu. Z ní se čtyři nejlepší domácí sestavy probojují do Brna, kde o dva týdny později proběhne vrchol celé sezóny. Buď u toho s námi, a to i jako divák!

Harmonogram závěru sezóny
DatumTurnaj
Sobota 12. října5. série – 1. kvalifikace
Sobota 19. října5. série – 2. kvalifikace
Pátek 25. října5. série – finále
9. a 10. listopaduSamsung MČSR – TOP 8
23. listopadu v BrněSamsung MČSR – TOP 4
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.