Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš se naladit na MČR v CSku? Tak to si přijď zahrát DATART komunitní turnaje

16. 10. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 Turnaj
Pomalu a jistě se blíží vrchol letošní esportové sezóny, kde budou k vidění boje i těch nejlepších domácích CS2 týmů. Pokud si chceš zkrátit čekání a zahrát si sám nějaké to kompetitivní CSko, tak jsi na správné adrese! Společně s partnerem DATART přinášíme čtyři turnaje, ve kterých si můžeš vydělat třeba na MČR lístky. Tak neváhej, dej dohromady kamarády a registruj se.
DATART CS2 komuinitní turnaje
DATART CS2 komuinitní turnaje
Zdroj: PLAYzone

Kdo si hraje, nekempuje a razí pro (s)nový herní gear do DATARTu! Mají opravdu masivní výběr TOP gamingového vybavení i příslušenství. Od kompaktních notebooků za příznivou cenu po profi herní mašiny. Právě teď v DATARTu běží předobjednávky novinky PlayStation 5 Pro, dosud nejvýkonnější herní konzole světa. Dopřej si svůj vysněný setup z bohaté nabídky populárních značek a nech si jej doručit do druhého dne přímo do svého herního doupěte, nebo tisíců výdejních boxů po celé ČR.

DATART gaming
DATART gaming
Zdroj: DATART

Na hráče nečeká nic složitého, prostě se jen přihlásit a přijít si zahrát s nalosovaným soupeřem. Ve vybraných dnech se dle počtu registrovaných týmů vytvoří Single Elimination pavouk se zápasy na jednu vyhranou mapu. Pouze ty nejlepší týmy dosáhnou na finanční odměnu. Budeš v jednom z nich? Hrajeme vždy ve středu, tak si poznač data do svého kalendáře. Pro detailní informace si níže rozklikni profil turnaje.

Harmonogram DATART CS2 komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Středa 16. října od 18:00DATART CS2 komunitní turnaj #1
Středa 23. října od 18:00DATART CS2 komunitní turnaj #2
Středa 30. října od 18:00DATART CS2 komunitní turnaj #3
Středa 6. listopadu od 18:00DATART CS2 komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!