Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Talent League Fall - 1. kvalifikace

Vodafone Talent League Fall - 1. kvalifikace

Ovládací panel

Dohráno
Registrace ukončeny
Registrované týmyPlayoffVšechny zápasy

Vodafone Talent League Fall - 1. kvalifikace

Začátek turnaje
Registrace
-
Ověřování registrací
-
Počet týmů v turnaji/maximální počet
23/
128
Hraje se systémem
Single elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
5
/
6
Admini turnaje

Systém turnaje

  • Turnaj se hraje systémem single elimination pavoukem
  • Zápasy jsou Bo1, semifinále je Bo3
  • Top2 týmy této kvalifikace postupují do skupinové části Vodafone Talent League Fall, která se odehraje v termínu 13. - 20. 08. 2024
  • Kvalifikace (finále) se nedohrává
Přehled Vodafone Talent League Fall
Podpoř esport komunitu
Podpoř esport komunitu
Zdroj: PLAYzone

Jak hrát tento turnaj

Komunikace s adminem

Veškerá komunikace s adminy probíhá na Discord serveru, na který se připojíte tímto odkazem: https://discord.gg/arkxHN3

Registrace

  • Pro přihlášení na turnaj je potřeba být registrován na portálu playzone.cz.

  • V turnaji je vyžadováno vyplněné vaše Game ID, tzn. vaše STEAM ID pro hru Counter Strike:Global Offensive. Game ID zadáte na PLAYzone webu ve svém profilu.

  • Game ID se dá zjistit například na stránce steamid.io, kde stačí zkopírovat odkaz na váš profil a už vám vyjede vaše steamID, to poté celé zkopírujte. steamID by mělo vypadat nějak takto: STEAM_0:0:58442115

  • Následně v Ovládacím panelu turnaje kliknete na [ZAREGISTROVAT TÝM], kde vyberete typ týmu, vyplníte jméno vašeho týmu a PLAYzone přezdívky vašich spoluhráčů.
    POZOR: pro účast v turnaji je třeba, aby svou účast potvrdili všichni členové týmu a to kliknutím na potvrzovací odkaz ve zprávě, kterou najdou na stránce Moje zprávy zde na PLAYzone.

Příprava na turnaj

  • Před začátkem turnaje je potřeba potvrdit účast v turnaji ovládacím panelu turnaje. Potvrzení účasti je možné v den turnaje od 08:00 do 12:50.
  • Na stránce turnaje v pravém sloupci (musíte být přihlášeni na PZ webu) klikněte na tlačítko „POTVRDIT REGISTRACI“. V něm následně potvrdíte účast v turnaji.

Nalezení soupeře

  • V ovládacím panelu turnaje napravo klikněte na „ROZPISY ZÁPASŮ“ a otevřete si svůj zápas v aktuálním kole, kde naleznete IP serveru. Stačí na ní kliknout a povolit otevření CS:GO, případně můžete použít příkaz connect v konzoli.

Nastavení serveru pro hru

  1. Výběr herní mapy - veto není možné udělat pomocí server menu. Doporučujeme ho tedy udělat mimo na discordu, či steamu. Nebo přímo na serveru v chatu. Systém veta naleznete v pravidlech. Tým, který se na zápasové stránce nachází vlevo, začíná s banováním. Pomocí příkazu .map název_mapy (např: .map de_inferno) změníte na zvolenou mapu.
  2. Příprava k zápasu - každý hráč musí potvrdit, že je připravený napsáním příkazu .rdy nebo .ready do chatu. Následně je možné spustit zápas.
  3. Spuštění zápasu - do chatu napište příkaz .start a pokud všichni hráči byli připraveni k zápasu, server automaticky odstartuje zápas. Good luck & have fun

Zadání výsledků

  • Pro zadání výsledků si otevřete „ROZPISY ZÁPASŮ“, najděte si svůj zápas, otevřete ho a v pravém panelu klikněte na [NASTAVIT SKÓRE]. Je také třeba přiložit screenshoty se statusem z konzole a s výsledkovou tabulkou po skončení zápasu. Následně vám musí výsledek potvrdit soupeř.

Servery

PLAYzone má od společnosti Fakaheda.eu k dispozici celkem 32 herních serverů, heslo na servery je „pzwar“. Server ovládáte pomocí pluginu, který je na serveru nahrán. Podrobnější informace jak nastavit server pro hru naleznete výše v sekci „Nastavení serveru pro hru“ a kompletní příkazy ZDE.

Fakaheda.eu

Speciální pravidla Vodafone Talent League

Turnaje se řídí obecnými pravidly pro hru Counter Strike a spadá pod MČR.

  • Na serveru nesmí být v rámci jednoho týmu více jak dva účastníci velkého MČR 2023 (TOP8).
  • Na serveru nesmí být tým a hráči, kteří se dostali do playoff předchozí zastávky Road To MČR. Výjimkou jsou náhradníci těchto týmů.
  • Tým může být tvořen maximálně 5 hráči, trenérem a dvěma náhradníky. Všichni účastníci soupisky musí být CZSK.
  • V žádné fázi turnaje nevyžadujeme po týmech, aby byly zastřešeny organizací, všichni účastníci však musí být zapsáni v registru ČAE. 
Štítky: Tipsport, Vodafone