Přejít k hlavnímu obsahu

Za 9 měsíců jsem viděl jediný plat, popisuje oskar tristní podmínky v TITANS

25. 11. 2022 | 12:00 Counter-Strike 2 Rozhovor
Tomáš „oskar“ Šťastný ještě nemíří do důchodu a v roce 2023 jej opět uvidíme oblékat dres SINNERS. Česká legenda v rozhovoru pro Sazka Esport dokonce poodhalila, co všechno v TITANS nefungovalo. „Týkalo se to spoluhráčů i organizace, která nám lhala,“ začíná.
Tomáš „oskar“ Šťastný
Tomáš „oskar“ Šťastný
Zdroj: Sazka Esport

„Slíbili nám, že budou platit, ale já jsem čekal čtyři měsíce na první plat.“ Hned v úvodu oskar naznačil, že v TITANS spousta věcí nefungovala již od počátku. „Když peníze poslali, tak slíbili další, ale pak už nic nepřišlo, takže jsem za těch 9 měsíců dostal jenom jeden a půl platu,“ popisuje, kolik si za tu dobu vlastně (ne)vydělal. Ani zdaleka na tom ale není nejhůře: „U sunNyho je dlužená částka minimálně ve výši 100 tisíc dolarů.“

Nejvíce však českou legendu mrzí, že mu bývalí kolegové z dob působení v mousesports nic o potížích neřekli. „SuNny a lmbt mi celé působení v SINNERS psali, ať jdu hrát s nimi. Tomu jsem pak podlehl. Za tu dobu, co mi psali, mi ale ani jednou nenapsali, že tam jsou nějaké problémy s penězi. To kdyby mi dali vědět, tak mám jasný signál jít od toho rychle pryč, kamarádi nekamarádi,“ uzavřel Šťastný smutně působení v neznámé organizaci.

Jen o samotných podmínkách to ale nebylo, týmu to nefungovalo i herně, jak ukazovaly výsledky. „MSL se zasekl v minulosti. Chtěl hrát svojí hru, ale nepochopil, že má v týmu agresory, kteří chtějí hru vytvářet. To on nepochopil a calloval předem stanovené strategie, které nikomu nevyhovovaly. Když se s ním někdo pustil do debaty, tak z toho byl akorát tilt a on přestal mluvit,“ uvedl v rozhovoru oskar o dánském in-game leaderovi.

„Za počítačem jsem se tomu hodně smál, protože mi to přišlo hrozně směšné a říkal jsem si, že jsem fakt blbý, že jsem odešel ze SINNERS kvůli tomuhle,“ zakončil 31letý hráč téma kolem TITANS.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.