Přejít k hlavnímu obsahu

Poker na PLAYzone a výhody pro členy!

25. 3. 2012 | 18:39 Poker
Ve spolupráci s největší pokerovou školou světa PokerStrategy.com dnes oficiálně spouštíme novou sekci na Playzone, věnovanou nejrozšířenější karetní hře světa – pokeru.
Výchozí obrázek

Ve spolupráci s největší pokerovou školou světa PokerStrategy.com dnes oficiálně spouštíme novou sekci na Playzone, věnovanou nejrozšířenější karetní hře světa – pokeru.
Od dnešního dne se tedy můžete těšit na spoustu nových informací z kouzelného světa cinkajících žetonů, obrovských banků a výher, jakož i herního plánování, strategie a taktiky. Vzhledem k novému lukrativnímu partnerství navíc mají všichni hráči z Playzonu nárok na peníze zdarma na hraní pokeru a bonusové turnaje čistě pro uživatele Playzone. Pojďme se tedy blíže podívat, na co všechno se můžete na Playzone v následujících týdnech těšit:

1. Novinky ze světa pokeru

Česko-slovenští hráči pokeru začali v posledních letech pokerového boomu velmi výrazně promlouvat do výsledků velkých turnajů a žebříčků výher z online pokeru. Poker s sebou krom vzrušujícího zážitku přináší i slušné číslo mladých českých milionářů. Jak se jim to podařilo a jak zvládají roli pokerových profíků? Díky této rubrice se dozvíte vše podstatné, co se v pokerovém světě „šustne“.


2. Strategické články a videa

 

Na pokeru je krásné to, že se jeho pravidla dají naučit za 10 minut, ale taktika hry se neustále vyvíjí a i ti nejlepší hráči ji musí přizpůsobit spoustě dalších aspektů hry. Nyní můžete být v pravidelném kontaktu a nechat se inspirovat nejlepšími československými hráči, kteří pracují jako coachové pro PokerStrategy.com a pravidelně přináší nové strategické články, pokerová videa a tréninky. To vše zdarma.

3. Peníze na hraní pokeru zdarma

Po nastudování teoretických znalostí přichází na řadu praxe – díky PokerStrategy.com se navíc nemusíte bát o stav vašeho konta – po absolvování základního testu (který můžete v případě neúspěchu opakovat) totiž získáte do začátku $50 zcela zdarma!  Dál už je jen na vás, jak s nimi budete hospodařit a jestli se zařadíte mezi vítěze, nebo se vlivem špatné hry necháte zašlapat do bláta poražených.

4. Bonusové turnaje pro hráče Playzone

Aby toho nebylo málo a měli jste ještě další možnosti, jak skvěle rozmnožit svoje pokerové prostředky, připravili jsme pro Vás sérii turnajů, v každém z nichž rozdělíme několik tisíc korun výhradně mezi hráče Playzone. Sledujte proto novinky a nenechte si ujít šanci zahrát si s přáteli a vyhrát relativně snadno pěkné peníze. Registrujte se na PokerStrategy.com ještě dnes.


5. Speciální promo akce

PokerStrategy.com a jejich 19 partnerských pokerových heren neustále připravují pro své hráče další a další bonusy  – ať už ve formě speciálního turnaje, finančních bonusů, odměn za loajalitu nebo dokonce VIP eventů. Abyste byli informováni o aktuálně nejvýhodnějších nabídkách, budeme Vám přinášet ty nejzajímavější nabídky přímo na vaše monitory.

-          VIDEO: Pravidla Poker Texas Holdem

-          Projděte kvízem a získejte $50 zdarma na hraní pokeru 

-          SEKCE POKER NA PLAYZONE:  Chci vědět vice o pokeru

-          Máte otázky? Dejte nám vědět v komentářích!

-          Přidejte si Poker do nastavení profile aby vám neunikly bonusové turnaje a důležité novinky. 

Štítky: pokerstrategy