Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepších 5 pokerových hand v televizi

26. 3. 2012 | 22:17 Poker
V tomto článku se můžete podívat na pět nejdiskutovanějších, nejpamátnějších a nejzábavnějších hand v historii, zaznamenaných televizní kamerou.
Výchozí obrázek

V tomto článku se můžete podívat na pět nejdiskutovanějších, nejpamátnějších a nejzábavnějších hand v historii, zaznamenaných televizní kamerou.

5. Gus Hansen vs Daniel Negreanu

Od prvního prenosu v roce 2006 bylo odehráno mnohem více vetších hand, ovšem o této mluvili opravdu všichni. V té dobe šlo o nejvetší pot, který byl zaznamenán televizí, navíc mezi dvema hrácskými ikonami. Možná se jednalo i o handu, která dostala cash game poker do televize.

Negreanu prohrál v High Stakes Pokeru proti ctverici celkem trikrát, ovšem tato je zdaleka ta nejpamátnejší.

4. Tony G vs Ralph Perry

Handa jako taková není nic zvláštního, ovšem to, co se delo behem handy a po ní, na to se jen tak nezapomene. Nejen že tato handa ukázala divákum intuitivnejší stránku pokeru, ale také ukázala pokerového TV velikána Antanase 'Tony G' Guogu v pravém svetle.



3. Chris Moneymaker vs Sam Farha

Moment, ve kterém vyhrál Chris Moneymaker v roce 2003 WSOP Main Event, je bezesporu nejvetší událostí v historii této hry, avšak handa, díky které vyhrál, se takovému ohlasu ani nepribližuje. Naopak handa chvíli predtím, kdy Moneymaker blafuje all-in s nedokoncenou flushí, to je neco jiného.

"Nedošla ti flush, co?" - jak by asi ted poker vypadal, kdyby Farha následoval svuj read.

2. Tom Dwan vs Barry Greenstein vs Peter Eastgate

Toto je jedna z vubec nejdiskutovanejších hand v historii High Stakes Pokeru. Ne kvuli tomu, že je velmi napínavá, obsahuje radu zvratu a rekordní obnos penez. Ne, je to proste kvuli tomu, že jde o jednu z nejlépe zahraných hand, co se kdy v televizi objevila. Tom Dwan velmi dobre vedel, že je s jeho top párem nejhorší, ale i tak se rozhodl pro blaf proti dvema velmi inteligentním protihrácum.

1. Hellmuth ctyrikrát proti "Loose Cannon"

Meli jsme tu napetí, umení a prepisování historie, ovšem tato handa, to je cistá zábava. Pokud opravdu existuje nejaký Kartibuh, pak stvoril tuto handu jen a pouze pro televizi - slowplay, amatér, hromada štestí, nervy, popichování - poker nebyl nikdy zábavnejší.



- Pustte si video: Pravidla Poker Texas Holdem
- Využívejte znalosti: Vítezné pokerové strategie
- Hrajte a vyhrávejte: 50$ zdarma na hraní pokeru