Přejít k hlavnímu obsahu

Tatjana Pasalic: Flirtování k pokerovému stolu nepatří

28. 3. 2012 | 22:42 Poker
Puvabná Tatjana u pokerového stoluTatjana Pasalic je v podstatě dokonalá. Vypadá nádherně, hraje poker, moderuje televizní pokerovou show a také vaří. Navíc nám věnovala trochu svého času a my s ní mohli udělat interview pro PokerStrategy.com.
Výchozí obrázek
POPISEK OBRAZKU
Puvabná Tatjana u pokerového stolu

Tatjana Pasalic je v podstatě dokonalá. Vypadá nádherně, hraje poker, moderuje televizní pokerovou show a také vaří. Navíc nám věnovala trochu svého času a my s ní mohli udělat interview pro PokerStrategy.com.

Tatjana Pasalic je pokerová moderátorka a hráčka z Chorvatska. Ona sama se za modelku nepovažuje, ale v tomhle bodě si s ní dovolíme nesouhlasit.

Nedávno se stala členem týmu Bodog a bude hrát na World Series of Poker Main Event poprvé v letošním roce.

Tatjana byla tak laskavá a našla si ve svém rozvrhu prostor k zodpovězení našich otázek. Zde je celý rozhovor, na jeho konci je spousta obrázků - slibujeme!

Její cesta na pokerovou scénu

PokerStrategy.com: Nejdříve nám prozraď něco o tom, jak jsi se vlastně dostala k pokeru?

Tatjana Pasalic: Jak víte, jsem moderátorka pokerové show v TV a zároveň i reportérka na webu. Než jsem se dostala k pokeru, učila jsem v Chorvatsku angličtinu a pracovala jsem v Siemensu jako organizátorka team buildingů.

POPISEK OBRAZKU
Tohle není modelka?

Poker mne zaujal při mé první návštěvě na WSOP, před šesti lety, a já se hned zamilovala do zvuku cinkajícich žetonů.

V té době jsem začala pracovat v pokeré branži jako marketing manager, ale věděla jsem, že v pokeru chci dosáhnout víc, než jen sedět v kanceláři. Nakonec jsem si založila blog a psala o jednotlivých sériích. EPT je první série, ze které jsem dělala reportáže.

Jednoho dne mi nabídli moderování televizního vystoupení. Ihned jsem panikařila a myslela jsem si, že to nezvládnu, ale měla jsem štěstí na dobré učitele a úžasný vzor Karu Scott, takže jsem to nakonec asi zvládla vcelku dobře.

Hodně se snažím zlepšit - chodím na řečnický koučink, navštěvuji výuku rozhovorů one-to-one od BBC a sleduji spousty pořadů pokerových TV.

Krásná na pohled... a i uvnitř

PokerStrategy.com: Máš spoustu nadání a tvůj přesný popis zahrnuje pokerovou hráčku, reportérku, redaktorku a modelku - kterou z těchto rolí máš nejraději? A kterou nejméně?

Tatjana Pasalic: No, já bych se za modelku neoznačila. Jsem moderátorka, pokerová hráčka, redaktorka a cestovatelka. V poslední době píši méně a více cestuji, ale rozhodně to není špatné!

Mám ráda každou roli v mém životě. Stát před kamerou je úžasné - můžu tak být kýmkoli si zamanu. Je to jako herectví, ale také můžu předávat informace a stát se tak spojením mezi diváky a pokerovými hráči/celebritami, což je skvělé.

Pokerová hráčka - začala jsem jsem brát svou pokerovou hru více vážně a procházím intenzivním tréninkem, nyní si konečně uvědomuji, kolik člověk musí obětovat aby dosáhl úspěchu.

Cestovatelskou část mám velmi ráda, protože jsem díky tomu každý týden někde jinde a mohou poznávat nové kultury, lidi a nové recepty!

Mluvím několika jazyky, takže si užívám cesty na cizí místa a snažím se je poznávat spíše z místního hlediska, než jako turista, ale pořád zbývá tolik míst k prozkoumání - naučit se dělat sushi jako v Japonsku, navštívit lví svatyně v Africe, vyrazit na pěší tůru v Coloradu... ALE, jedna z mých oblíbených životních rolí je být kamarádka.

Mám štěstí, že mám ve svém životě několik úžasných lidí, kteří mohou za to, kým jsem dnes a moc ráda s nimi trávím svůj čas, ať už na Skypu nebo v reálném životě, povídat si, nebo někam vyrazit. Miluji lidské úsměvy a snažím se za každou cenu dělat lidi šťastnými.

POPISEK OBRAZKU
Tatjana v její Bodog výbave

Připravena ovládnout stoly

PokerStrategy.com: Bodog Poker  z tebe nedávno udělal nejnovějšího člena týmu Bodog. Jak tento vzah vznikl a jak moc se chceš aktivně zapojit do reprezentace Bodog týmu?

Tatjana Pasalic: Začali jsme jednat v lednu, hned po podpisu s Poker Royalty. Můj agent, Jim Erwood, odvedl úžasnou práci a než jsem si to uvědomila, podepisovali jsme smlouvu. Nemůžu být spokojenější s tím, jak se mnou zacházejí - chovají se ke mě jako k princezně.

Mám tolik svobody, kolik chci, ale zároveň mám k dispozici veškeré vedení a poradenství. Za reprezentanty stojí obrovský tým, který zajišťuje abychom měli vše co potřebujeme. Jsem opravdu hrdá, že můžu nosit jméno Bodog, kdykoliv někam jdu. 

PokerStrategy.com: Můžeme očekávat, že s novým sponzorem tě uvidíme hrát více turnajů?

Tatjana Pasalic: ANO! Letos hraji na Main Eventu a slovy ani nedokážu popsat jak moooooc se na to těším. Prošla jsem si velmi intenzivní přípravou a své poznámky si beru sebou, abych je mohla plně využít.

Letos mě čeká hodně reportáží, ale chtěla bych si zahrát některé z Asian Tours a možná se také zastavit v Latinské Americe. Poker a prohlídka zajímavých míst - co by mohlo být lepší?

PokerStrategy.com: Používáš někdy svůj vzhled, abys získala výhodu u pokerového stolu? Pokud ano, jak?

Tatjana Pasalic: Samozřejmě, že ne! Když sedím u pokerového stolu, je to fair play - jsem vždy jen sama sebou. Jsem velmi upovídaná a ptám se, když vidím, že má někdo zájem o rozhovor. Pokud ne, nasadím si sluchátka a poslouchám hudbu. Flirtování je něco, co rozhodně nepatří do hry. 
 

Kbyby byla Tatjana kreslenou postavou...

PokerStrategy.com: Byla jsi vyobrazena v populární animované sérii "The Micros." Jak k tomu došlo a můžeme tvou účast očekávat i v budoucnu?

Tatjana Pasalic: Jsem hrdá na navázání vztahu s Micros. Jay a John mi zavolali a zeptali se, jestli nemám zájem o jednorázovou malou roli. Byla jsem unešená jen z přečtení scénáře, veděla jsem, jak skvělá tahle epizoda bude.

Tesně před odvysíláním mi Jay řekl, že moje postava se bude objevovat pravidelně. Asi je zbytečné říkat, že jsem byla úplně mimo. Asi nemusím říkat, že je naprosto úžasné se stát živoucí kreslenou postavičkou?

Ještě stále se nepřestávám divit, kolik lidí mě zná jen díky Micros. Velmi oceňuji co pro mě tahle show udělala, včetně toho, že mě jmenovali stálým členem týmu, protože v jádru jsem stejná jako Chase, Tommy a Rose... další trouba zaseklý na Micros.

POPISEK OBRAZKU
Tatjana v Micros

Dokonalá žena?

PokerStrategy.com: Sice jsi pro nás dokonalá již nyní, ale třešničkou na dortu je informace z tvé stránky na Wikipedii, že jsi dobrá kuchařka. Co tě na vaření přitahuje?

Tatjana Pasalic: Já prostě zbožňuji vaření - nechte mě poblíž kuchyně a já mám postaráno o zábavu na celý den! Moc ráda vařím pro lidi, organizuji večirky s občerstvením, účastnila jsem se spousty pořadů o vaření a kdybych nehrála poker, určitě bych pracovala v restauraci.

Vždycky jsem si přála mít velkou rodinu a chystat velké rodinné vánoční večeře, které se připravují celé dny. Vaření je velmi uvolňující a ve dvou může být také velmi smyslné. Nic není víc sexy, jako muž, který si vychutnává moje jídlo.

PokerStrategy.com: Tento příspěvek na PokerStrategy zakončíme několika tvými obrázky. Máš nějaké oblíbené, které by jsi chtěla uveřejnit?

Tatjana Pasalic: Rozhnodně mám v oblibě obálky časopisů co jsem nafotila (jinak bych je nedělala), ale jsem velký nadšenec do fotek z dovolených s rodinou a přáteli. V počítači mám přes 20,000 fotek a jsem závislá na objektivu.

Když se cítím osamělá, nebo během dlouhého letu, projdu si všechny svoje alba a prožívám vzpomínky, které jsem získala za minulé roky. Obrázky jsou prostě skvělé a až budu mít jednou vlastní dům, vytisknu spoustu fotek z různých míst a rozvěsím je po celém domě, abych si neustále připomínala jak je život skvělý, když se člověk usmívá a je spokojen sám se sebou. 

PokerStrategy.com: Mockrát děkujeme za tvůj čas, a přejeme hodně štěstí na WSOP!

Jak jsme slíbili, tady je pár obrázků, hned na začátku je obálka WPT magazínu z tohoto měsíce:

wpt cover
fhm croatia
bikini
talking to a camera
black and white
with cards
jeans
- Pustte si video: Pravidla Poker Texas Holdem
- Využívejte znalosti: Vítezné pokerové strategie
- Hrajte a vyhrávejte: 50$ zdarma na hraní pokeru