Přejít k hlavnímu obsahu

VojtaR radí jak na 3 x 5000 Kč PLAYzone turnaje

6. 4. 2012 | 02:37 Poker
Slavný PokerStrategy.com coach a jeden z nejúspěšnějších českých hráčů Vojta Růžička natočil sérii videí pro začátečníky na PokerStrategy.com na téma jak hrát MTT SnG (vícestolové SnG turnaje).
Výchozí obrázek

Slavný PokerStrategy.com coach a jeden z nejúspěšnějších českých hráčů Vojta Růžička natočil sérii videí pro začátečníky na PokerStrategy.com na téma jak hrát MTT SnG (vícestolové SnG turnaje).

Náš první turnaj o 5 000 Kč se kvapem blíží a spousta z vás (především začátečníků) by určitě ráda věděla nějakou zaručenou taktiku, jak podobné turnaje hrát. Pro tuto příležitost doporučujeme pustit si taktické video z dílny jednoho z nejlepších českých MTT hráčů, Vojty Růžičky.

Vojta si na PokerStrategy.com připravil sérii videí o hře MTT (turnajů na více stolech), jejíž první díl je přístupný naprosto všem a je ideální průpravou do 3 x 5000 Kč Playzone turnajů. Pusťte si Vojtovo video a získejte hráčskou převahu v blížících se turnajích. 

Co v tomto videu uvidíte?
Vojta_R vám v úvodním díle své serie o MTT SNG představí vhodnou strategii pro počáteční fázi těchto turnajů. Dozvíte se, jaké karty je lepší na začátku turnaje hrát a jaké je naopak lepší zahodit, jak reagujeme na soupeřovy akce v závislosti na naší pozici u stolu a jaká je naše celková strategie k vítězství v turnaji.

Typ hry:MTT SnG $6.5-$11 FR
Producer

VojtaR

Status:diamant Basic  (=přístupné všem)
Délka:41 min


Spustit video

Zajímavé spoty z videa

V samotném videu uvidíte velmi zajímavé situace, nad kterými se možná i zkušení hráči pozastaví a díky nimž si zdokonalí teoretické i praktické znalosti opravdu každý!

yegon
 

PlayZone turnaje o 3x 5 000 Kč!

Čeká na vás skvělá příležitost vybudovat od nuly svůj pokerový bankroll, vydat se na cestu velkých pokerových výher a v měsíci dubnu změřit síly čistě v rámci Playzone komunity o 3 x 5,000 Kč! Detaily prvního turnaje jsou tyto:

Jméno turnaje: Playzone Tournament Series
Lobby text CZ: Playzone turnaj 1/3, $250 přidaných do turnaje
Datum: 18.04.2012
Začátek (GMT): 19:00 SEČ (17:00 GMT)
Registrace od: 15:00 našeho času (13:00 GMT)
Buyin: $1
Prize Pool: Vybrané BI + $250
Typ hry: No Limit Holdem
Starting Stack: 3,000
Blind level Level: 10 minutes
Maximum hráčů: 3,000

Další turnaje proběhnou 22.4. a 25.4. rovněž v 19:00 SEČ (17:00 GMT).

Nenechte si ujít 3 speciální Playzone turnaje, do kterých bude přidáno 15 000Kč jako ceny pro vítěze. Přijďte poměřit síly s ostatními Playzonisty, pobavit se společně u stolů a zahrát si o pěkné peníze. Přihlášení do turnajů přímo v komentářích k této novince:

REGISTRACE:   3 x 5,000 Kč Playzone turnaje a $50 nebo $7,70 zdarma pro všechny

Další informace o pokeru na Playzone 

-  VIDEO: Pravidla Poker Texas Holdem

-  Projděte kvízem a získejte $50 zdarma  na hraní pokeru 

-  SEKCE POKER NA PLAYZONE:  Chci vědět vice o pokeru

-  Přidejte si Poker do nastavení profile aby vám neunikly bonusové turnaje a důležité novinky.