Přejít k hlavnímu obsahu

Cenami ověnčené RPG nyní také pro Xbox 360 a v rozšířené verzi i pro PC

18. 4. 2012 | 18:40 Všechny hry
Praha, 18. dubna 2012:  Společnost Comgad, výhradní distributor her polské společnosti CD Projekt RED pro český a slovenský trh, uvedla do prodeje hru Zaklínač 2: Vrahové králů - Rozšířená edice pro platformu PC a nově také pro konzoli Xbox 360 v profesionální české verzi (titulky). Hráči tak mají možnost opět nahlédnout do nejživějšího a nejreálnějšího světa, který byl kdy pro RPG stvořen.
Výchozí obrázek

Praha, 18. dubna 2012:  Společnost Comgad, výhradní distributor her polské společnosti CD Projekt RED pro český a slovenský trh, uvedla do prodeje hru Zaklínač 2: Vrahové králů - Rozšířená edice pro platformu PC a nově také pro konzoli Xbox 360 v profesionální české verzi (titulky). Hráči tak mají možnost opět nahlédnout do nejživějšího a nejreálnějšího světa, který byl kdy pro RPG stvořen. Hra nabídne kromě bohatého balení, které například u konzolových her nebývá zvykem, také řadu vylepšení a bonusů, jež značně umocní a prohloubí kvalitní zážitek a prodlouží dobu hratelnosti o dalších několik hodin zábavy.

 

Rozšířená edice hry Zaklínač 2: Vrahové králů pro PC a Xbox 360 obsahuje následující přídavky:

-          Nová úvodní i závěrečná sekvence + další nové krátké filmečky ve hře

-          Nové lokace a postavy

-          Do kapitoly 3 jsou přidány zcela nové úkoly související s příběhovou linií, které přinesou až 4 hodiny hraní navíc

-          Podpora technologie Dolby Digital

-          Dvě nová DLC zdarma: „Na ptáky jsme krátký“ a „Holiči a kadeřníci“

-          Šest již dříve vydaných DLC

-          Nový remaster hry se zabudovanými patchi a bez DRM ochrany

-          Více než 100 nových oprav

Zaklínač 2: Vrahové králů – Rozšířená edice přináší nesmírně poutavý dospělý příběh, který pokládá základy novým standardům realistickému nelineárnímu vyprávění. Kromě epického příběhu hra nabízí komplexní bojový systém, který jedinečně kombinuje hluboké taktické prvky s dynamickou akcí. Nový, ultramoderní engine umožňuje jak nádhernou vizuální stránku hry, tak sofistikované herní mechanismy, čímž hráče přenáší do světa živějšího, než jaký jste dosud v nějaké hře viděli. Chytlavá hratelnost a dospělý nelineární příběh činí ze Zaklínače 2 jednu z nejkomplexnějších RPG her, která kdy na konzole vyšla.

Vydání konzolové verze si nevyžádalo naprosto žádné kompromisy. Zaklínač 2 pro Xbox 360 je celkovou adaptací hry na novou platformu. Hráčům nabídne ten samý hluboký a dospělý zážitek uzpůsobený na zcela nový hardware. Verze na Xbox 360 obsahuje naprosto stejný komplexní příběh, nelinearitu, velkolepý a taktický bojový systém, propracovaný živoucí svět a mnoho dalších prvků. Díky pokročilé autorské technologii REDengine od CD Projekt RED představí Zaklínač 2 Xbox 360 jednu z nejmodernějších a vizuálně nejpůsobivějších podívaných, jaké byly dosud ve hrách na Xbox 360 k vidění. Vývojářský tým navíc udělal vše proto, aby připravil adaptaci, jak se patří. Díky tomu mohou hráči čekat znatelná vylepšení a rozšíření. Informace o změnách, včetně role, kterou sehrál vynikající polský tvůrce CGI nominovaný na Oscara Tomasz Baginski, budou zveřejněny v průběhu tohoto roku.

Hra Zaklínač 2: Vrahové králů - Rozšířená edice je v prodeji na českém a slovenském trhu pro platformu Xbox 360 profesionální české verzi za cenu 1199,- Kč/48,99 € a pro platformu PCprofesionální české verzi za cenu 699,-Kč/27,99€.

Více informací o hře zde:

Xbox 360 -  http://www.comgad.cz/obchod/xbox-360/xb360-zaklinac-2-vrahove-kralu-rozsirena-edice/

PC -  http://www.comgad.cz/obchod/pc-hry/rpg/zaklinac-2-vrahove-kralu-rozsirena-edice/

Štítky: Comgad