Přejít k hlavnímu obsahu

Další tři nové mapy!

29. 4. 2012 | 15:06 Counter-Strike 2
V předchozím článku jsem vám představoval mapu de_lake. Valve od té doby vydalo další tři nové mapy, poďme se podívat o jaké mapy se jedná a něco si o nich říct.de_bank
Výchozí obrázek

V předchozím článku jsem vám představoval mapu de_lake. Valve od té doby vydalo další tři nové mapy, poďme se podívat o jaké mapy se jedná a něco si o nich říct.

CS:GO

de_bank

První mapou je mapa de_bank. Tato mapa je sice malá, ale za to je velmi otevřená, můžete zde velmi dobře využít rychlé přímočaré útoky. Na začátku každého kola jsou hráči odměněni novými zbraněmi v závislosti na jejich výkonu z předchozích kol. Tými mají na to aby zvítězily 20 kol. Kdo získá větší počet vítězných kol, je vítěz.

Tato mapa je skvělá pro odstřelovače. Uvnitř banky ve středu mapy jsou nejvíc preferovány zbraně krátkého dosahu. Banka je také hlavním bojištěm mapy, kde se nachází plant pro Terroristy. Mapa je dost náročná na obranu, je zde hodně cest kudy se můžou Terroristé vydat.

   

de_bank

de_safehouse

Druhou mapou je mapa de_safehouse. Je to středně velká mapa, která se nachází v opuštěné vile obklopená lesem. Je zde upřednostňovan boj zblízka se zbraněmi (jako jsou pistole, samopaly a útočné pušky), protože většina z bojů se odehrává v pokojích ve vile. Na začátku každého kola, jsou týmy umístěny na opačné straně domu. Hlavním cílem pro tým je dostat se do jedné z místností, které se nacházejí ve druhém patře vily. Zatímco Counter-Terrorist team má bránit trezor ve vile, Teroristé musí najít způsob, jak se úspěšně vplížit do místnosti, aby mohl plantnout úspěšně bombu.

   

de_safehouse

de_sugarcane

Třetí a poslední mapou je de_sugarcane. Sugarcane se odehrává v opuštěné továrně na zpracovávání cukrové třtiny. Tato mapa vychází z mapy ve hře Left 4 Dead 2.

Oba týmy v Sugarcene začínají mimo továrnu ale hlavní závan boje se děje právě v továrně. Abyste v mapě mohli co nejlépe přispět svému týmu, budete se muset schovávat za stroje v továrně.