Přejít k hlavnímu obsahu

Nejvíce sexy pokerové hráčky světa (1.díl)

1. 5. 2012 | 14:30 Poker
Abychom si trochu odpočinuli od všech strategií a rozborů, přinášíme vám nový seriál hráček, které jsou obdařeny nejen strategickými přednostmi.
Výchozí obrázek

Abychom si trochu odpočinuli od všech strategií a rozborů, přinášíme vám nový seriál hráček, které jsou obdařeny nejen strategickými přednostmi.

Ve všech sportovních odvětví jsou ženy, které jsou díky svému vzhledu  vynášeny do nebes – a ani v pokerovém světě tomu není jinak. Jsou ženy, které se zapíšou do historie, když trefí velký turnaj. Nicméně jsou i takové, které nic velkého netrefí a stejně se do podvědomí veřejnosti dostanou. V nejlepším případě jsou tyto skutečnosti spojené a je se opravdu na co dívat. A právě tyto výjimečné ženy vám postupně představíme v našem novém týdenním seriálu.

Maria HoMaria Ho 

Maria se narodila v Taipei v Taiwanu. V současné době jí patří dvanáctá příčka mezi ženami v celkovém výdělku. S více jak $1 milionem dolarů atakuje těsně top desítku. 

První větší úspěch zaznamenala Maria v roce 2007 na WSOP, kde skončila na 38. místě v ME a inkasovala částku $237.000. Maria se nebrání ani reality show a zúčastnila se Amazing Race, kde soutěžící projedou celý svět, aby získali milion dolarů. Rok 2011 byl pro Marii rekordní, když na WSOP ve čtvrtém eventu $5.000 NLHE nestačila pouze v heads-upu na soupeře a inkasovala za druhé místo $540.000! Tehdy to byl historicky největší cash ženy na WSOP. O několik měsíců skončila na 27. místě na WSOP Europe a stala se tak jedinou ženou, která dosáhla takového umístění v obou WSOP ve stejném roce.

 

Plynule mluví mandarínsky a čínsky. Přestěhovala se z Taiwanu do USA, kde již čtyři roky bydlí poblíž L.A. v Kalifornii. V roce 2010 byla pozvána do teamu Činy v pokerovém turnaji národů - Poker World Team Invitational, kde Čína právě díky jejímu vítězství získala první místo. Kromě toho má zkušenosti i s pokerovým komentováním na stanici ESPN.

Kara ScottKara Scott

Kara se narodila 11. srpna 1977 v severní Albertě v Kanadě. V roce 1999 se přestěhovala do Velké Británie, kde pracovala až do roku 2009 pro britská média. Poté byla hosteskou v první televizní sérii High Stakes Backgammon s Paulem Magrielem a Johnem Clarkem. Dále byla hosteskou i na World Series of Backgammon v roce 2006. Vysílání šlo po celé Evropě na tv Eurosport a Game TV v Kanadě.

 

Kara se rychle dostala do povědomí pokerových medií a měla svůj pravidelný sloupek v časopisu „Flush“ a tyto články byly nadále publikovány v zavedených magazínech jako : „Poker Player Magazine, CardPlayer magazine a UK PokerNews“. Poté přesídlila na pokerový kanál Sky 865, který se stal mimo jiné i partnerem pro vysílání EPT 2008. Rok na to oznámila odchod s úmyslem se věnovat dráze pokerové profesionálky.

 

Kara rozbouřila poklidné vody pokerového oceánu jako uragán, když dokázala vyhrát druhé místo na Irish Open 2009 a odnesla si částku €312.000. V roce 2008 skončila v ME WSOP na 104. místě, za které inkasovala $41.816. Kara je také jediná žena, která kdy v historii cashovala v obou Main Eventech WSOP - v roce 2008 a 2009. Její výhry přesahují $500.000.

 

Ana Marquez
Ana Marquez

Ana Marquez, pocházející ze Španělska, se dostala k pokeru přes svou diplomovou práci, kterou se zabývala na univerzitě ve Washingtonu DC, kde studovala historii. Vývoj pokeru v USA bylo téma její práce a poté, co ji dokončila, začala hrát poker i ona.

 

Její první větší trefa přišla poměrně brzo, když si proklestila cestu přes 1560 hráčů na PokerStars Caribbean Adventure na Bahamách a za 10. místo získala $155.000. Tím začala její úspěšná pokerová kariéra. Umístila se i na finálovém stole v side eventu EPT Grad Finále v Madridu.

 

Na on-line poli je také zkušená hráčka a výhry přesahující $100.000 mluví za vše. Největší trefa on-line je z turnaje Sunday 500$, kde narazila až v heads-upu a odnesla si částku $57.700.

Ana velmi ráda poslouchá hudbu, nejvíce hip-hop. Čte ráda historické knihy a občas zajde do kina.

Liv Boeree

 Liv Boeree

Olivia „Liv“ Boerre se narodila 18. června roku 1984.

Její kariéru odstartovala účast mezi 5 vyvolenými v realty show Ultimatepoker.com Showdown. Trénovali ji ti z nejlepších – Phill Hellmuth, Annie Duke, nebo Dave „Devilfish“ Ulliot. Po této show začala Liv poker brát seriózně a začala se jím živit. V roce 2006 se stala moderátorkou „Gutshot TV“ na WSOP v Las Vegas.

 

V květnu roku 2008 zaznamenala první úspěch, když na Ladbrokes European Ladies Championship získala za první místo $30.000. Poté následovaly mincashe na WSOP a WPT. Největší trefa přišla v dubnu roku 2010, kdy dokázala porazit obrovské pole čítající 1,240 hráčů, získala titul EPT San Remo a přišla si na €1.250.000. Její výhry z živých turnajů přesahují $2 miliony.

 

Na on-line pokeru není také žádným nováčkem a zde její výhry přesahují $200.000. Největší trefou on-line je prozatím Sudnay Warm-up z loňského dubna, když si dokázala poradit s více než 4.000 hráči a inkasovala $147.780.

Kromě toho má ráda tvrdší muziku a její nejoblíbenější kapela je Iron Maiden. Vystudovala fyziku a astrofyziku na Univerzitě v Manchesteru.

 

Amanda Leatherman

Amanda Leatherman 

Amanda nakoukla do světa pokeru v roce 2006, kdy začala pracovat jako reportérka pro magazín „PokerWire“. Poté pracovala jako reportérka z živých turnajů pro Pokernews, aby se nakonec proslavila jako hosteska na WPT a její vyhlášené rozhovory s pokerovými mistry a celebritami se staly legendární.

 

Po nějaké době se stáhla z evropské scény a začala pracovat pro NAPT. Spolu s ní se k NAPT připojila i největší pokerová herna - PokerStars. Daniel Negreanu vyjádřil velké nadšení z této spolupráce. Má i svou pokerovou show na stanici „PokerRoad“, kde moderuje „Poker mind“. Vše vyvrcholilo, když se stala moderátorkou nejznámější high stakes show „The Big Game“. Tam navázala i krátký románek s Danielem Negreanu.

Nemůže se chlubit pokerovými úspěchy, ale i tak je jednou z nejznámějších žen v pokerovém světě.

 

Jak se vám líbil náš výběr? Kdo by se podle Vás měl objevit v dalších dílech seriálu?

 

Jak se vám líbil náš výběr? Kdo by se podle Vás měl objevit v dalších dílech seriálu?