Přejít k hlavnímu obsahu

Comgad: Nový příběh ze studia Disney Pixar také v herní podobě

5. 5. 2012 | 23:08 Všechny hry
Praha, 4. května 2012: Společnost Comgad do svého vydavatelského plánu nově zařadila hru na motivy připravovaného stejnojmenného filmu Rebelka (anglický název Brave) z produkce jednoho z nejúspěšnějších animovaných studií Disney Pixar. Disney Pixar už nás zavedl do řady neuvěřitelných světů (Příběh hraček, Auta, Vall-I) a již toto léto budete moci opět vstoupit do dalšího neuvěřitelného světa díky dobrodružné hře Rebelka, jež se odehrává v záhadné krajině skotských vrchovin. Hra Rebelka bude v prodeji od 27.
Výchozí obrázek

Praha, 4. května 2012: Společnost Comgad do svého vydavatelského plánu nově zařadila hru na motivy připravovaného stejnojmenného filmu Rebelka (anglický název Brave) z produkce jednoho z nejúspěšnějších animovaných studií Disney Pixar. Disney Pixar už nás zavedl do řady neuvěřitelných světů (Příběh hraček, Auta, Vall-I) a již toto léto budete moci opět vstoupit do dalšího neuvěřitelného světa díky dobrodružné hře Rebelka, jež se odehrává v záhadné krajině skotských vrchovin. Hra Rebelka bude v prodeji od 27. července 2012 pro platformy PC, PS3, Xbox 360, Wii a NDS. Platforma PC bude navíc obohacena o skvělý dabing, na kterém se podíleli známí herci a dabéři Martina Šťastná, Miriam Kantorková a Martin Sobotka.

Od dávných časů si generace našich předků předávaly příběhy o epických bojích a tajemných legendách a teď se v podobě „Rebelky“ k této tradici připojí nové vyprávění. Seznamte se s dospívající odvážnou Meridou, která je schopnou lučištnicí a nezbednou dcerou krále Ferguse a královny Elinor. Meridu sužují očekávání její matky, jednání s jejím výstředním otcem, blázniví šlechtici a její bratři-trojčata, kteří neustále vyvádějí nějakou neplechu. Proto se rozhodne, že si svou cestu životem vyšlape sama, čímž poruší pradávný zvyk, jenž je pánům země svatý. Jenže Merida tím v království nechtěně rozpoutá chaos a zuřivost, a když se obrátí k podivínské stařeně o pomoc, její přání se jí splní velmi nešťastným způsobem. Nyní musí svou statečnost podrobit zkoušce a objevit pravý význam slova rodina.

Ve hře Rebelka budete moci hrát za Meridu, Bludičku a další postavy z chystaného filmu. Pomocí svého meče či luku a šípů odrážejte nepřátele buď sami, nebo v kooperaci pro dva hráče. Čekají na vás prastaré hádanky, překážky, nástrahy a další úskalí, s nimiž se budete muset vypořádat.

Hra Rebelka bude v prodeji na českém a slovenském trhu pro platformu PCkompletní profesionální české verzi za cenu 799,- Kč/31,99 €. Pro konzolové platformy bude hra k dispozici v anglické verzi v těchto cenových hladinách - NDS 799,- Kč/31,99 €; PS3 1399,- Kč/56,99 €; Xbox 360 1399,- Kč/56,99 € a Wii 999,- Kč/39,99 €.

Více informací o hře zde:  Rebelka PC, Xbox360, PS3, Wii, NDS

Film Rebelka bude uveden do kin 16. srpna 2012 v České republice a 23. srpna. 2012 na Slovensku.