Přejít k hlavnímu obsahu

Naučte se, jak porážet cash game

10. 5. 2012 | 10:09 Poker
Po dlouhých 273 dnech dospěl Cornieho 'Průvodce začátečníka' do finální verze - přečtěte si, jak jednoduše porážet všechny limity od NL2 po NL100!Náš nekončící projekt "Cornieho výzva" je v plném proudu a stále ještě je do něho možnost kdykoliv naskočit, ale Cornieho návod na její porážení - "Průvodce začátečníka", dospěl do své finální podoby.
Výchozí obrázek

Po dlouhých 273 dnech dospěl Cornieho 'Průvodce začátečníka' do finální verze - přečtěte si, jak jednoduše porážet všechny limity od NL2 po NL100!

Náš nekončící projekt "Cornieho výzva" je v plném proudu a stále ještě je do něho možnost kdykoliv naskočit, ale Cornieho návod na její porážení - "Průvodce začátečníka", dospěl do své finální podoby.

Návod pro všechny cash game hráče

Všechno začalo tím, že si Cornie4ever vedl (stejně jako všichni účastnící Cornieho výzvy) blog. V něm si zaznamenával své zápisky tak precizně a obsáhle, že se z něho postupem času stal univerzální návod na porážení cash game od NL2 po NL100 a to jak na short handed stolech, tak i na full ringu. A na závěr to nejlepší - tento návod je k dispozici všem uživatelům PokerStrategy.com bez rozdílu statusu!

 

Nejrozsáhlejší výukový materiál

K dispozici tak máte 151 zápisků na 8 stranách, které se rodily po dobu 273 dní a které má 115 420 shlédnutí na fóru. Nyní tak máte jedinečnou příležitost mapovat Cornieho cestu od startovních $50 až po minutí mety $5000. V tomto průvodci však najdete mnohem více:

 

  • Návod na zhodnocení startovního kapitálu $50
  • Odkazy na veškerý výukový materiál, který byl výhradně používán ze zdrojů PokerStrategy.com
  • Krátkodobé i dlouhodobé cíle
  • Návod na udržení správného mindsetu
  • Desítky rozborů hand na všech limitech
  • Praktické používání PartyPoints na nákup výhodných bonusů
  • Používání pokerových trackerů v praxi
  • Zásady správného BRM
  • ...a spoustu dalších informací

 

 

Krátký úryvek - zamyšlení o tom, kde ideálně hrát:


Diamond 1) hraju na účtu tracknutém přes PokerStrategy protože mi to zajistí nejlepší možný legální bonusy na trhu a dá přístup ke skvělému vzdělávání.. Mimochodem diamantová TLN akademie a hodnocení hand má milionovou hodnotu pro lidi, kteří ji aktivně využívají, přdevším znalosti co jsem pochytil z naších sekcí video, strategie, coaching a hodnocení hand mi pomáhají vydělávat (viz první bod proč vyhráváme). btw pracujeme teď na konceptu zlaté akademie..

Diamond 2) v rámci nabídky PokerStrategy.com heren chci hrát primárně na herně, která je důvěryhodná a ekologická, tzn nejsou tam boti, ilegální nabídky a rizika ztráty mých peněz, v důsledku toho tam je hodně fishek který platí moji winrate. Tím, že hraju tracknutý přes PokerStrategy navíc přispívám k tomu, že PokerStrategy do toho systému další a další fishky přivádí, čímž zvětšuje a buduje potravní pyramidu na jejímž vrcholu (nebo někde vysoko) se pohybuju a dostávám se stále výše. Nepodporuju a nesnáším nedůvěryhodné herny a affiliaty protože nám všem škodí a způsobují narušení pokerové ekologie a tím ohrožují udržitelnost a profitabilitu pokeru. Nepřímo tak snižují naši winrate.


Diamond 3) Teprve v momentě kdy jsou první 2 body splněné mě zajímá rakeback a bonusy. Chci obv mít co nejlepší a nejvíc, protože to pro mě znamená peníze navíc. Proto sleduju promo akce PokerStrategy i herny samotné a snažím se z toho vytěžit maximum, optimalizovat svůj příjem z promo akcí a udržet přitom dostatečně v plusu svoji winrate přímo ze hry. Někdy se to moc nepovede a přepísknu to, zapomenu na winrate a honím bonusy fish biggrin To mě pak ve finále vždycky mrzí, protože jsem udělal EV- rozhodnutí. Nicméně, když s tím správně pracuju, je dobré mít co nejvíc informací, proto pravidelně čtu sekci novinky a sleduju nabídku promo akcí na své herně.


btw pokud chcete s tímhle poradit, dlouhodobě pomáháme naší komunitě v tomto tématu Poradíme vám kde hrát

Další informace o pokeru na Playzone 

-          Video: Pravidla Poker Texas Holdem

-          Projděte kvízem a získejte $50 zdarma  na hraní pokeru 

-          Sekce Poker na Playzone:  Chci vědět vice o pokeru

-          Přidejte si Poker do nastavení profile aby vám neunikly bonusové turnaje a důležité novinky.