Přejít k hlavnímu obsahu

Nejšílenější sázky v historii pokeru

21. 5. 2012 | 22:22 Poker
Rádi se s kamarády vsázíte o to, kdo udělá něco 'nenormálního'? Pak jsme pro vás pro inspiraci připravili 5 nejšílenějších sázek z pokerového světa!Pokeroví hráči jsou pověstní tím, že si rádi vsadí na cokoliv a proto není divu, že za tu dobu, co se poker hraje, vzniklo za pokerovými stoly i mimo ně nespočet sázek nebo chcete-li prop betů a my se pokusíme přinést vám žebříček pěti nejšílenějších:    
Výchozí obrázek

Rádi se s kamarády vsázíte o to, kdo udělá něco 'nenormálního'? Pak jsme pro vás pro inspiraci připravili 5 nejšílenějších sázek z pokerového světa!

Pokeroví hráči jsou pověstní tím, že si rádi vsadí na cokoliv a proto není divu, že za tu dobu, co se poker hraje, vzniklo za pokerovými stoly i mimo ně nespočet sázek nebo chcete-li prop betů a my se pokusíme přinést vám žebříček pěti nejšílenějších:

 

 

5. Phil Ivey: vegetariánem na rok za $1 000 000

Tato sázka se uzavřela během natáčení pořadu High Stakes Poker, když Tom Dwan nabídl Philovi Iveymu, že pokud se stane na rok vegetariánem, zaplatí mu 1 milion dolarů. Po chvilce přemlouvání Ivey na sázku kývnul.

Později se Phil nechal slyšet, že bude dokonalý pocit připravit Dwana o jeho peníze, avšak Ivey pravděpodobně podcenil svojí touhu po mase, protože během měsíce se ze sázky rozhodl vykoupit za přibližně $100 000.

pi

 

 

4.  Ashton Griffin: run 70 miles in 24 hours

Ashton je známý pokerový hráč a sebevědomí mu pravděpodobně nechybí ani mimo pokerové stoly. Minulý rok, jakožto člověk co nikdy neběžel za den více jak 22 mil uzavřel sázku, že za 24 hodin stihne uběhnout 70 mil a dal na to svých $900 000 proti $300 000 kamaráda Haseeba Qureshiho.

Ashton se na výzvu nepřipravoval žádným způsobem a den před začátkem si dokonce vyrazil na párty. Pouze s pěti hodinami spánku Ashton vyrazil do tělocvičny a výzvu dokončil s hodinovou rezervou.

ag

 

 

3. I Bet You: pořad Antonia Esfandiariho a Phila Laaka

Třetí místo nepatří jedné konkrétní sázce, ale pořadu, který spolu vytvoříli Phil Laak a Antonio Esfandiari. Tato show spočívala v jednoduchém konceptu a to v natáčení jakékoliv sázky, která hlavní dva aktéry napadly. Tím jsme se mohli podívat na to, jak se Phil Laak učí balet, nebo jak Antonio Esfandiari krotí krokodýly. Tuhle show mohu vřele doporučit, určitě se u ní nebudete nudit a v každém díle je hned několik zvrácených sázek.

pl

 


2. Jay Kwik: 30 dní života v koupelně

Andrew Robl se vsadil s výše jmenovaným, že nedokáže strávit 30 dní života v koupelně Las Vegaského kasína Bellagio. Během propbetu, nejenže musel zůstat v koupelně celou dobu, ale nemohl navázat ani žádný lidský kontakt s výjimkou 400 minut na telefonu, které si Jay speciálně vyžádal, aby mohl zůstat v kontaktu s jeho synem. Jídlo mu bylo doručováno hotelovou službou, ale ani s tou nemohl navázat žádný kontakt. O to aby pravidla neporušoval se starala kamera před dveřmi koupelny a Robl si to pojistil nadvakrát tím, že vyhlásil $500 odměnu pro toho kdo přistihne Kwika porušovat pravidla.

Ačkoliv si Robl zpočátku myslel, že sázka je nesplnitelná tak nakonec se rozhodl ze sázky vykoupit o 10 dní předem a zaplatil Jayovi $40 000 + náklady za pobyt.

jk

 


1. Brian Zembic: prsní implantáty za $100 000

Jestli si myslíte, že předešlé sázky byly šílené, tak vězte, že to byl dosud slabý odvar . Brian Zembic jednoho dne probíral se svým přítelem jménem Jobo, proč si ženy nechávají voperovávat prsní implantáty jen aby potěšili muže. Zembic na toto téma utrousil poznámku o tom, že si nemyslí, že by to byla tak špatná věc a tak Jobo navrhl, že mu zaplatí $100 000 pokud si nechá on sám udělat danou plastickou operaci.

 

Zpočátku sázku nikdo nebrál vážně, ale vše se změnilo roku 1996. Jobo přemluvil Zembica ke koupení určitých akcií, které posléze ztratily na hodnotě a Brian přišel přibližně o $30 000. Naštvaný na Joba, začal si Zembic pohrávat s myšlenkou, že by mohl přijmout starou sázku. Jobo odmítl a tvrdil, že Brian čekal až moc dlouho na to aby sázku mohl přijmout.

Na to aby zjistili zda-li je sázka stále platná svolali zasedání několika různých gamblerů do Čínské restaurace. Po pěti minutách byl vyřčen ortel, že sázka je stále platná. Zasedání později bylo přezýváno jako prsní soud. Zembic sázku nakonec vyhrál, objevil se i v pořadu one man show a prsní implantáty údajně má dodnes, prý na to letí ženské.

Štítky: pokerstrategy