Přejít k hlavnímu obsahu

Nejzábavnější pokerový hráč – TonyG

15. 6. 2012 | 12:56 Poker
Vybrali jsme pro vás ty nejzábavnější a nejvíce strach nahánějící vystoupení Tonyho G na obrazovce.Tony G je králem "nevymáchaných řečí" za stoly a v těchto památných střetnutích se rozhodně zpátky nedrží: 5. Konfrontace s Mikem MatusowemJedním z největších rivalů Tonyho G musí být Mike 'The Mouth' Matusow. A není tomu náhodou. O obou se ví, že za pokerovými stoly patří mezi největší vyznavače tzv. "nevymáchaných řečí". V tomto videu má poslední slovo Tony G: 
Výchozí obrázek

Vybrali jsme pro vás ty nejzábavnější a nejvíce strach nahánějící vystoupení Tonyho G na obrazovce.

Tony G je králem "nevymáchaných řečí" za stoly a v těchto památných střetnutích se rozhodně zpátky nedrží:

5. Konfrontace s Mikem Matusowem

Jedním z největších rivalů Tonyho G musí být Mike 'The Mouth' Matusow. A není tomu náhodou. O obou se ví, že za pokerovými stoly patří mezi největší vyznavače tzv. "nevymáchaných řečí". V tomto videu má poslední slovo Tony G:

 

4. Zavolání timu na Andrew Robla hned dvakrát

Dvě handy, které vám řeknou příběh o Tonyho posledním nepříteli Andrew Roblovi. Tony byl rozzuřený, že si Andrew Robl bere tak dlouhý čas na rozmyšlenou, až se neudržel a řekl, co měl na srdci:

3. Zahrál jsem to jako set!

Zrod slavné Tonyho fráze, kde ukazuje, že když to zahrajete jako set, může k vám být river milosrdný:



2. Vypadni, Rusáku

Možná Tonyho nejpamátnější handa. Odvážně zahraná handa, zlomyslná oslava výhry a samozřejmě potřeba soupeři jeho špatnou hru pořádně několikrát připomenout. Tato handa byla také katalyzátorem vzniku několika jeho nejznámějších frází včetně "Vypadni, Rusáku", "Tys to callnul s KJ?" a samozřejmě "Na kole":



1. WPT Paříž

Handa s Ralphem Perrym může být jeho nejpamátnější, ale WPT Paříž je místem, kde si Tony G udělal jméno. Bylo to podruhé co se v tomto eventu dostal na finálový stůl, ale tentokrát na jeho vystupení opravdu jen tak někdo nezapomene. Dostal do tiltu celý finálový stůl a skončil na dosah titulu.

To, co následuje, je opravdový koncert: