Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO vyjde 21. srpna!

19. 6. 2012 | 18:30 Counter-Strike 2
Po delší době jsem si pro vás připravil nějakou novinku k velmi očekávané hře Counter Strike:Global Offensive. V článku se dozvíte kdy a za kolik vyjde tato hra a co se změnilo v posledním updatu z 11. června 2012.Datum vydání hry: 21. srpna (augusta) 2012Cena: $14.99 Datum vydání a cena je stejná pro všechny platformy.
Výchozí obrázek

Po delší době jsem si pro vás připravil nějakou novinku k velmi očekávané hře Counter Strike:Global Offensive. V článku se dozvíte kdy a za kolik vyjde tato hra a co se změnilo v posledním updatu z 11. června 2012.

CS:GO

Datum vydání hry: 21. srpna (augusta) 2012
Cena: $14.99
Datum vydání a cena je stejná pro všechny platformy.

Zatím poslední aktualizace (11.6.2012) opravuje několik chyb a prošlapává cestičku přicházejícím velkým aktualizacím. V příštích několika týdnech totiž Valve plánuje vydat velké aktualizace obsahující změny audia, hraní multiplayeru, představující nové postavy a také rozdat další beta klíče.

Celou aktualizaci k jedenáctému červnu si můžete prohlédnout zde.

Bude betaverze otevřena pro všechny a kdy bude možnost si CS:GO předobjednat?
Předobjednávky by měly být spuštěny měsíc před vydáním, tedy 21. července. Ale to je pouze předběžné datum, Valve ho časem ještě upřesní. A otevřená betaverze pro všechny hráče dychtící po vyzkoušení CS:GO před vydáním bude pravděpodobně někdy mezi začátkem předobjednávek a vydáním.