Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness: Slavíme šestileté výročí!

3. 7. 2012 | 21:53 Všechny hry
Čas plyne jako voda a my se tu setkáváme při dalším výročí naší organizace. Tentokrát si přípíšeme další nyní již šestiletou čárku naší existence!   
Výchozí obrázek

Čas plyne jako voda a my se tu setkáváme při dalším výročí naší organizace. Tentokrát si přípíšeme další nyní již šestiletou čárku naší existence!

 

MR.ZAP.de

 

Když se v roce 2006 sešlo trio LethalVirus, Thunnder a Viki a založili týmu s nic neříkajícím jménem Pařani_CZ, v životě si nemyslelo, že se z tohoto bezvýznamného celku brzy stane stabilní a úspěšná organizace, která se bude řadit mezi úzkou špičku domácí scény, bude mít pod svými křídli několik desítek hráčů, bude se účastnit téměř všech prestižních soutěží v různých hrách a co víc - bude úspěšná. Tým ve své historii prošel řadou změn, různými vývojovými etapami, přejmenováním na eSpanto a následně na současné eEriness. Jádro vedení týmu, ke kterému se záhy připojil také Manas, zůstávalo vždy stejné a prakticky přetrvalo dodnes. Řadami eEriness prošly již desítky hráčů, kteří se postarali o zisk aktuálních 444 ocenění! Účast v prestižních ligových soutěžích, Mezihernových turnajích, akcí od Grunexu, megashow od Hitpointu nebo největších BYOC turnajů se jménem Lancraft je jen výčet toho, čeho se naši hráči v průběhu let účastní. Ročně se hráči účastní více než dvaceti offline akcí. Stabilita, úspěšnost a stoupající trend vývoje dělá z eEriness malý unikát.

 

tmnf

 

Za dobu své existence hráči eEriness prošli desítkami, snad stovkami turnajů, odehráli tisíce zápasů, podívali se do různých koutů republiky a získali řadu ocenění a uznání, za své výkony navíc obdrželi v různých soutěžích přímé pozvánky a svou prací se postupně celá organizace stala nedílnou součástí domácí komunity elektronického sportu, která má již slušnou základnu fanoušků. Vyzdvihnout některý z úspěchů je velmi těžké, protože každé ocenění, ať už vetší či menší, si zasluhuje pozornost. Týmem navíc prošli hráči více než dvaceti herních titulů.

Vedení týmu dokázalo získat řadu partnerů, s jejich pomocí jsou hráči v organizaci odměňovány za své úspěchy a motivováni ještě k vyšším výkonům. I díky pečlivě sbíraným zkušenostem a tvrdé práci tu dnes vidíme jména jako Seasonic nebo Meatfly. Tím to však všechno zdaleka nekončí.

 

dresy

 

Každé výročí je většinou ve znamení dárků, ani eEriness nebude výjimkou a pokusí se svou pozici v herní komunitě ještě upevnit. Za uplynulých šest let se tým eEriness soustředil především na domácí turnaje a soutěže. Prozatím nebyl uskutečněn žádný výjezd do zahraničí, a to by jistě stálo za to změnit. Během léta se tedy několik herních sekcí podívá do zahraničí na poměrně velké turnaje, o kterých budeme ještě informovat. Šeštileté výročí tak bude dalším velkým mezníkem v historii týmu.

Osobně chci jako zástupce vedení této organizace poděkovat všem jeho členům, ať už hrajícím nebo nehrajícím, minulým i současným. Díky zasluhují také naši patrneři, bez kterých by to zkrátka nešlo a pochopitelně nesmím zapomenout na fanoušky, kteří se v posledních měsících množí a dodávají nám další energii pro pokračování našeho fungování. Vřelé díky!

 

lc lc

msi

 

sushi dresy

 

Náročný rok, ale o to úspěšnější.