Přejít k hlavnímu obsahu

Man1ho koutek pro Androidy #1

17. 7. 2012 | 21:19 Všechny hry
Nadále pokračujeme v rozšiřování našeho portálu a snažíme se naše uživatele informovat v mnoha herních směrech. Nicméně jsme prozatím přehlíželi jednu důležitou část a to jsou mobilní telefony a tablety s podporou OS Android.A co vás všechny čeká a nač se můžete těšit? Především na recenze nových a také i starých androidích her. Většina z vás už určitě telefon či tablet s podporou zeleného robota má, proč si tedy neukázat ty nejlepší dostupné aplikace a hry.Dnes začneme zlehka a doporučím vám zatím dvě hry a jednu aplikaci, které byste si neměli nechat ujít!
Výchozí obrázek

Nadále pokračujeme v rozšiřování našeho portálu a snažíme se naše uživatele informovat v mnoha herních směrech. Nicméně jsme prozatím přehlíželi jednu důležitou část a to jsou mobilní telefony a tablety s podporou OS Android.

A co vás všechny čeká a nač se můžete těšit? Především na recenze nových a také i starých androidích her. Většina z vás už určitě telefon či tablet s podporou zeleného robota má, proč si tedy neukázat ty nejlepší dostupné aplikace a hry.

Dnes začneme zlehka a doporučím vám zatím dvě hry a jednu aplikaci, které byste si neměli nechat ujít!

Big Win Hockey

Máte rádi sportovní manažery, které jsou jednoduché a během chvilky naklikáte všechno důležité? Pak jsou zde připraveny hry od společnosti Big Win Sports. Vedle výše uvedeného hokeje si můžete zkusit být i manažerem (nebo spíš trenérem) fotbalovým a nově i baseballovým.

S prvky této hry jste se mohli setkat například už ve FIFA 12 nebo NHL 12. Variace Ultimate Team, kdy sbíráte kartičky a dáváte dohromady tu nejlepší možnou sestavu, vás zaručeně zabaví na desítky hodin. Pro hráče jsou připravené módy poháru, kdy hrajete 20 mistrovských utkání, kde se za získané body umístíte v tabulce. Po skončení dne vám dle umístění přijde na konto odměna v podobě "dolarů", které si můžete také koupit v e-shopu.

Abyste měli větší šanci vyhrát, můžete využít i tří "vylepšováků". Využít tak například můžete vylepšené bránění, útočení či super střelu. Tyto karty a i hráči jsou rozděleni do třech skupin, bronz, stříbo a zlato, přičemž poslední skupina je nejlepší.

Hru si zaručeně zkuste, stojí za to!

Strikefleet Omega

Jedinečná tahová strategie je božím žroutem času. Zatím mi hra vydržela na čtyřhodinové cestě a pořád nejsem na konci. Jste admirálem vesmírné lodi, která jako jedna z mála přežila hrůzostrašný útok broučích vetřelců na planetu Zemi. Vy se vydáváte zachránit přeživší a mezitím máte za úkol zničit královnu brouků a tím i eliminovat zlo v galaxii.

Na začátku dostanete velkou mateřskou loď, jenž můžete v průběhu hry vylepšovat. Nepřátelé na vás útočí ve vlnách a tak musíte lodě, které řídíte tahem po displeji, vždy nasměrovat k nepříteli. Časem se Vám zpřístupní možnost přikupovat nové lodě, takže během prvních deseti levelů lítáte po boku se trojicí lodí plnou stíhaček a bombardovacím korábem.

Co víc si můžete přát v bitvě proti emzákům z vesmíru?

STEAM

Nemůžete být bez svých herních kamarádů ani při cestě do školy nebo do práce? Pak byste měli mít i tuto aplikaci v telefonu. Cílem této aplikace je především spojit vás s kamarády a s komunitou, se kterou jste každý den ve spojení. Zároveň ale můžete využívat možností obchodu a sledovat právě zlevněné hry, aby vám nějaká neunikla v době, kdy budete dlouho od svého desktopu.

Aplikace je plně v češtině!

Budeme rádi za veškeré připomínky a také za náměty pro další díl. Pokud i vás zajímají android hry a aplikace, neváhejte nás kontaktovat a napište nám!

Štítky: Andorid, koutek, Man1