Přejít k hlavnímu obsahu

Mapa de_nuke_ve přidána do maplistu!

22. 9. 2012 | 14:42 Counter-Strike 2
Před nedávnem jsme do maplistu přidali mapu de_mirage_csgo a po více jak 14 dnech přidáváme další mapu a tou je mapa de_nuke_ve.Jeden z nejznámějších hráčů CS:S amerického kontinentu Sal Volcano Garozzo ve spolupráci s Valve poupravili mapu de_nuke_se na novou verzi de_nuke_ve, tedy verzi, který by se měla použít na kompetitivní hraní.
Výchozí obrázek

Před nedávnem jsme do maplistu přidali mapu de_mirage_csgo a po více jak 14 dnech přidáváme další mapu a tou je mapa de_nuke_ve.


Jeden z nejznámějších hráčů CS:S amerického kontinentu Sal Volcano Garozzo ve spolupráci s Valve poupravili mapu de_nuke_se na novou verzi de_nuke_ve, tedy verzi, který by se měla použít na kompetitivní hraní.

de_nuke_ve - Stáhnout

Mapa je víceméně podobná mapě de_nuke_se, ale s pár úpravami, které se většině hráčům líbí. Autor z mapy odstranil několik přebytečných věcí.

Nějvíce změň oproti de_nuke_se

  • Venku byla přidána cesta na B plant, také nazývaná jako "motor". Celkově zvětšený ''control'', přes který se můžete dostat i do šachet (viz screenshoty dole).

Motor
(pro zvětšení stačí kliknout na obrázek)

  • V šachtách se již nemusíte krčit, dá se zde běhat i ve stoje a tím pádem i rychleji.
  • Na B plantu přidána místnost, také nazývána jako ''toxic''.

toxic
(pro zvětšení stačí kliknout na obrázek)

  • Zvětšená okna pod velkým žebříkem, kterými se dá nyní proskakovat.

Skla
(pro zvětšení stačí kliknout na obrázek)

Celý changelog a změny si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách autora.

Jak si stáhnout a uložit mapu

Map stáhnete výše nebo na tomto odkazu. Po stažení mapu extrahujete nebo zkopírujete do složky, kde máte nainstalovanou hru. Většinou to bývá ''C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\maps''.

Jak změnit mapu na serveru

Mapu na serveru změníte pomocí příkazu ''rcon changelevel de_nuke_ve''. Nejprve musíte být samozřejmě přihlášeni do rconu.

Video

Screeny