Přejít k hlavnímu obsahu

I iNfernity přecházejí na CS:GO

7. 10. 2012 | 22:42 Counter-Strike 2
Další tuzemský celek přechází z CS: Source na hru CS: Global Offensive. Tentokrát to je tým iNfernity, dříve známý také jako NO.NAME.
Výchozí obrázek

Další tuzemský celek přechází z CS: Source na hru CS: Global Offensive. Tentokrát to je tým iNfernity, dříve známý také jako NO.NAME.

Většina tuzemských týmů na hru Counter Strike: Global Offensive přešla záhy, ale kluci z iNfernity se dlouho rozhodovali jestli vůbec budou hru hrát, a jestli, tak v jakém složení budou pokračovat. Nakonec se rozhodli na hru přejít a udělat pouze jednu změnu v sestavě. Tou byla výměna hráče Přemka 'huhy' Maliny za hráče Václav 'BHQ' Králík. Prospěje jim tato změna?

V Sourcu kluci objeli spoustu mezihernových turnajů a hlavně LAN Dětkovice a Intel LAN finále, na obou akcích se umístili na 4.místě. Za necelých 14 dní, konkrétně 19.10.2012, se připravují na velmi očekávané Mistrovství České republiky v počítačových hrách, kde budou chtít obsadit co nejlepší příčku.

iNfernity na LAN Dětkovice
iNfernity na LAN Dětkovice - zleva: SHARP, DOSTY, smajlo, fRANC a huhy

Michal SHARP' Dvořák odpovídal na následující otázky:

Jaké bylo rozhodování o přechodu na CS:GO?

Důvod je jasný, větší část týmů, jak v zahraničí tak u nás přešla na CS:GO. Hlavní důvod je, že PLAYzone změnila CS:S MČR klasifikaci na CS:GO.

Co vlastně říkáš ty osobně na tuto hru?

Mně osobně se hra docela libí a to hlavně kvůli tomu že se hra snaží sjednotit 1.6 a CS:S komunitu. Hra není dokonalá, ale to vyřeší pár updatů, tedy pokud Valve bude nadále spolupracovat s CS:GO komunitou.

Jakým důvodem byla výměna hráče huhy za BHQ? Proč k ní vůbec muselo dojít? A proč právě BHQ?

Důvodem výmeny bylo, že huhy nás nepřesvědčil na LAN Dětkovicích, kde jsme si moc nesedli a s kluky jsme se rozhodli, že MČR si chceme zahrát v klidu. Ale huhymu děkujeme za účast v našem tymu a přejeme mu vše nejlepší do budoucna. Hlavní důvod proč jsme vzali BHQ je, že působil v týmu jako náhradník, víme co od něj můžeme čekat a pravě proto mu dáváme šanci, kde nás může přesvědčit o svém výkoně pravě na již zmíňovaném MČR.

Jak to vidíš s touto hrou do budoucna?

Já osobně si myslím, že to záleží na Valve jak moc bude naslouchat CS:GO komunitě a jak moc hra bude podporovaná sponzory.

Vy jako sekce, jaké máte nyní v této hře cíle?

Hlavni cíl je co nejlepší umístění na MČR.

Na jakých akcích Vás budeme moci vidět v této sestavě? 

Sestavu budete moci vidět na MČR a dále se uvidí.

Jaké umístění na MČR budete brát jako úspěch?

Vzhledem k tomu, že jsme neměli dostatek času na přizpůsobení, tak by pro nás bylo umístění mezi TOP3 týmy velmi potěšující.

Sestava iNfernity.CSGO

{#Slovenská Republika} Roland "fRANC" Holecke
{#Česká Republika} Michal ".SHARP" Dvořák
{#Slovenská Republika} Peter "smajlo" Sekera
{#Česká Republika} Václav "BHQ" Králík
{#Česká Republika} Michal "DOSTY" Dostál