Přejít k hlavnímu obsahu

EasyAntiCheat už na dnešním NC!

22. 1. 2013 | 17:20 Counter-Strike 2
Dočkali jsme se dlouho slibovaného Anticheatu pro CS:GO na PLAYzone! Více informací se dozvíte uvnitř článku.Nový Anticheat na našem portálu ponese název EasyAntiCheat (dále EAC). Tento Anticheat je používám například na JoltPlay (dříve cssmixes).
Výchozí obrázek

Dočkali jsme se dlouho slibovaného Anticheatu pro CS:GO na PLAYzone! Více informací se dozvíte uvnitř článku.

EasyAntiCheat na PLAYzone.cz!

Nový Anticheat na našem portálu ponese název EasyAntiCheat (dále EAC). Tento Anticheat je používám například na JoltPlay (dříve cssmixes).

První test Anticheatu bude na turnaji FakaHeda.eu 5v5 NightCup #66, tedy 22.01.2012. Pokud bude fungovat bez problémů, tak ho plánujeme zařadit do všech turnajů, včetně lig.

Anticheat funguje pouze na PLAYzone serverech, takže jsou změněné i pravidla pro odehrání zápasu (viz níže).

Screenshoty ze zápasu zatím uvidí pouze administrátoři. Po pár turnajích zkoušení anticheatu se zpřístupní web i pro Vás hráče, kde uvidíte screenshoty všech hráčů.

Pokud máte na svém steamu VAC BANNED na jakoukoliv hru, tak Vás EAC automaticky zabanuje v databázi. Je to zapříčiněno tím, že EAC se využívá i v jiných hrách než je CS:GO a ban nejde z banlistu vymazat. Tento problém se nedá nijak vyřešit.

Jak zapnout Anticheat

1) Nejdříve si stáhnete klient EasyAntiCheat, program nainstalujete a otevřete.

Stáhnout klient EasyAnticheat

2) Poté kliknete na českou vlajku.

EasyAntiCheat

3) Vyberete ikonu PLAYzone.cz.

EasyAntiCheat

4) Napojíte se na server.

5) Po zápase nemusíte nahrávat žádné screenshoty, nahrávají se automaticky během hry.

Aktualizace pravidel s Anticheatem

  • Zápas se musí odehrát na PLAYzone serveru, pouze tam Anticheat funguje! Porušení tohoto pravidla se bude trestat vyloučením týmů z turnaje. Pokud nebude server funkční nebo nastane jiný problém s Anticheatem, tak po domluvě s adminem se může zápas odehrát na jiném serveru, pod podmínkou, že všichni hráči povinně dodají demo a screenshoty ze zápasu.

Možné chyby Anticheatu

  • "Fatal Error: NET_QueuePacket: WSAENETDOWN", pokud nastane tato chyba tak otevřete spouštěcí řádek (msconfig) a napište tam netsh winsock reset.
  •  Chyba "knihovna Kernel32.dll." - Musíte nainstalovat Windows XP service pack 2 a 3 (samozřejmě pro hráče, kteří mají Windows XP).
  • Hra může padat s antivirem NOD32 nebo Avast. Pokud se tak stane, tak antivirus vypněte a restartujte počítač. Tato chyba je ale nejméně pravděpodobná.
  • ESL Wire ve spuštěných programech. EasyAntiCheat vám nebude fungovat, pokud máte spuštěný ESL Wire. Takže stačí pouze program ESL Wire vypnout (v procesech) a restartovat PC. Poté můžete zapnout EAC. Většinou se ESL Wire zapíná po spuštění počítače, tomu zamezíte napsáním msconfig do spouštěcího řádku, vyberete Po spuštění a odškrtnete ESL Wire.