Přejít k hlavnímu obsahu

Aleš 'Freeze' Kněžínek zůstává u NiP

28. 10. 2013 | 14:50 League of Legends
Hvězda české League of Legends scény Aleš 'Freeze' Kněžínek oznamuje, že zůstává pro další sezónu u Ninjas in Pyjamas.Poslední týdny se čím dál častěji v kuloárech komunity objevovala informace, že se plánuje složit nový tým "superhvězd", kde měl být i Aleš 'Freeze' Kněžínek, jakožto AD Carry. Tým ve složení Jwaow na topu, Shook v lese, Freeze na botu s EdWardem a na midu Froggen z Evil Geniuses se již dostal do challengeru, ovšem tady jeho cesta v tomhle složení zřejmě končí.
Výchozí obrázek

Hvězda české League of Legends scény Aleš 'Freeze' Kněžínek oznamuje, že zůstává pro další sezónu u Ninjas in Pyjamas.

Poslední týdny se čím dál častěji v kuloárech komunity objevovala informace, že se plánuje složit nový tým "superhvězd", kde měl být i Aleš 'Freeze' Kněžínek, jakožto AD Carry. Tým ve složení Jwaow na topu, Shook v lese, Freeze na botu s EdWardem a na midu Froggen z Evil Geniuses se již dostal do challengeru, ovšem tady jeho cesta v tomhle složení zřejmě končí.

Před pár dny vedení NiP oznámilo, že do jejich řad míří bývalý náhradník Lemondogs Rasmus 'MrRallez' Skinneholm a odchod Freeze do chystaného "superteamu" bránilo odstupné. Nyní však Freeze překvapil a na své Facebook stránce se ke své budoucnosti vyjádřil jasně:

"O své blízké budoucnosti jsem se bavil se svými rodiči. Táta mě už dlouhou dobu v mé kariéře podporuje, ale pro moji mámu je těžké pochopit, že chci jen jít za svým snem. Po dlouhém přemýšlení, jsem se tedy rozhodl přerušit studium na střední škole a v S4 tak budu působit opět v týmu Ninjas in Pyjamas."

MrRallez si tak tedy moc nepolepší a z pozice náhradníka Lemondogs zamíří na stejnou pozici u NiP, kde tak na lavičce doplní bývalé hráče jako TheTess, Malunoo, NeeGodBro a Svenskerena.

1
Aleš 'Freeze' Kněžínek na veletrhu ForGames v Praze, kde si zahrál v mixu týmu Emperor. (Zdroj: Hitpoint.cz)

Sestava Ninjas in Pyjamas tak po konci třetí sezóny prošla jen dvěma změnami, když z konkurenčních SK Gaming přestoupili kev1n a hyrqBot, což tým bez pochyby posílilo a bude tak velice zajímavé sledovat výkony NiP v sezóně 4, kdy navíc konečně bude moci LoL tým využívat služby gaming house, který pro minulý "split" ještě neměli k dispozici.

Nynější sestava Ninjas in Pyjamas:

{#Německo} Kevin 'kev1n' Rubiszewski - Top Laner
{#Francie} John 'hyrqBot' Velly - Jungler
{#Dánsko} Søren 'Bjergsen' Bjerg - Mid Laner
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek - AD Carry
{#Dánsko} Martin 'Deficio' Lynge - Support

Zdroj: Facebook stránka Aleše Kněžínka

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.