Přejít k hlavnímu obsahu

Jak to bude s Freezem v další sezóně?

5. 1. 2014 | 13:00 League of Legends
Nová sezóna evropské LCS se nezadržitelně blíží a pořád ještě stoprocentně nevíme, jak to bude s Freezem v nové sezóně.Na to, kolik je už málo času do první zápasů letošní LCS, tak je možností stále mnoho. Aleš 'Freeze' Kněžínek v posledních dnech opravdu hodně hrál s novým týmem Ocelota nazvaným Gamers2, kdy se po příchodu Freeze dokonce tým vyšvihnul na chvíli na první místo Challenger 5v5 Ranked Ladderu.
Výchozí obrázek

Nová sezóna evropské LCS se nezadržitelně blíží a pořád ještě stoprocentně nevíme, jak to bude s Freezem v nové sezóně.

Na to, kolik je už málo času do první zápasů letošní LCS, tak je možností stále mnoho. Aleš 'Freeze' Kněžínek v posledních dnech opravdu hodně hrál s novým týmem Ocelota nazvaným Gamers2, kdy se po příchodu Freeze dokonce tým vyšvihnul na chvíli na první místo Challenger 5v5 Ranked Ladderu.

V sestavě kromě Ocelota a Freeze figurují další známá jména jako je Jwaow, Dioud či Morden. Tahle sestava si určitě brousí zuby na celkové vítězství v blížící se Coca-Cola Challenger Series, ovšem tam už třeba Freeze nebude. Proč?

1

Stále se totiž v LCS nevyřešila otázka slotu Lemondogs. Scénou stále koluje spekulace ohledně koupi slotu Lemondogs právě Ninjas in Pyjamas, kteří vypadli z LCS kvůli nepodařenému Promotion Series. Tuhle spekulaci navíc podpořilo to, že se do Ranked Teamu Gamers2 přidal Crazycaps z Lemondogs, což přibližuje jediné – Freeze zůstane v původní sestavě NiP a ti by si mohli zahrát LCS právě na slotu Lemondogs, Crazycaps se zbytkem Ocelotova týmu by pak výměnou mohl zamířit k Lemondogs.

Je to opravdu zapeklité, co více dodat! O tom, jak se vše nakonec vyvine, vás budeme již brzy informovat, času totiž opravdu není nazbyt!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.