Přejít k hlavnímu obsahu

Dva Korejci posilují sestavu G2 Esports

31. 12. 2015 | 13:23 League of Legends
Evropský region vítá mezi své hráče další dva Korejce, o které posiluje nový tým v EU League Championship Series G2 Esports.Ještě pod starým názvem Gamers2 se tým slavného Ocelota dostal překvapivě do ligy po vítězství nad SK Gaming 3:2. Nicméně po tomhle úspěchu se rozhodla dvojice hráčů odejít do Ameriky, konkrétně do týmu Dignitas. Mluvím samozřejmě o Jesse 'Jesiz' Le z pozice AD Carry a topař Lennart 'SmittyJ' Warkus, místo kterých bylo třeba koncem roku najít náhradu.
Výchozí obrázek

Evropský region vítá mezi své hráče další dva Korejce, o které posiluje nový tým v EU League Championship Series G2 Esports.

Ještě pod starým názvem Gamers2 se tým slavného Ocelota dostal překvapivě do ligy po vítězství nad SK Gaming 3:2. Nicméně po tomhle úspěchu se rozhodla dvojice hráčů odejít do Ameriky, konkrétně do týmu Dignitas. Mluvím samozřejmě o Jesse 'Jesiz' Le z pozice AD Carry a topař Lennart 'SmittyJ' Warkus, místo kterých bylo třeba koncem roku najít náhradu.

G2 Esports

Posily ale vedení G2 Esports našlo více než kvalitní. Na kádru nového týmu v EU LCS se připojuje bývalé AD Carry amerického týmu Team Dragon Knights nebo korejského celku CJ Entus Kim 'Emperor' Jin-hyun. Druhou posilou G2 Esports je nový jungler Kim 'Trick' Gang-yun, jehož dosud jediný působištěm byl také korejský powerhouse CJ Entus.

Jelikož tým posílil o junglera, zatímco sestavu opustil top laner, bylo třeba ještě udělat jednu změnu. Právě z lesa na top linku se přesouvá Mateusz 'Kikis' Szkudlarek, jenž sice v posledních týmech hrával jen jungli, nicméně v začátcích kariéry na topu již hrával. Společně s novými posilami a dvojicí talentů PerkZ, Hybrid vypadá sestava G2 Esports bezesporu zajímavě.

Posílená sestava týmu G2 Esports:

{#Polsko} Mateusz 'Kikis' Szkudlarek - Top Laner
{#Korejská republika} Kim 'Trick' Gang-yun - Jungler
{#Chorvatsko} Luka 'PerkZ' Perković - Mid Laner
{#Korejská republika} Kim 'Emperor' Jin-hyun - AD Carry
{#Nizozemsko} Glenn 'Hybrid' Doornenbal - Support

Štítky: G2 Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.