Přejít k hlavnímu obsahu

Stáhněte si Classic Offensive a zavzpomínejte!

25. 12. 2016 | 04:14 Counter-Strike 2
Dárky od Ježíška ještě ani nevychladly a už tu máme jeden super dárek od herní komunity! NA internet právě dorazilo rozšíření Classic Offensive pro vaše CSko. A oč se vlastně jedná?Hráli jste CS 1.6 a vzpomínáte na tamní zvuky, přesnost zbraní a celkový vzhled hry? Nebyli jste sami! Hráč a módér ZooL vymyslel jednoznačně asi nejlepší vánoční dárek pro starý pardy a novou generaci hráčů! Classic Offensive je vlastně aktuální CS, akorát s původními zvuky, jmény, granáty, mapami a zbraněmi z 1.6! 
Výchozí obrázek

Dárky od Ježíška ještě ani nevychladly a už tu máme jeden super dárek od herní komunity! NA internet právě dorazilo rozšíření Classic Offensive pro vaše CSko. A oč se vlastně jedná?

Hráli jste CS 1.6 a vzpomínáte na tamní zvuky, přesnost zbraní a celkový vzhled hry? Nebyli jste sami! Hráč a módér ZooL vymyslel jednoznačně asi nejlepší vánoční dárek pro starý pardy a novou generaci hráčů! Classic Offensive je vlastně aktuální CS, akorát s původními zvuky, jmény, granáty, mapami a zbraněmi z 1.6! 

Dočkáte se tak staré M4, kde jste si mohli nasadit tlumič, Magnum Sniper Rifle aka AWP, přesného Deagla či dokonce legendární MP5!

Mód můžete stahovat na tomto odkazu. Přičemž do složky Steamapps/sourcemode pak nakopírujete to, co jste stáhli (a rozbalili). Poté musíte restartovat STEAM ve kterém se vám pak objeví hra Classic Offensive. (cesta do složky: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\sourcemods)

Zde jsou servery pro EU hráče:

185.13.36.70:27015 -> D2/INF/MIRAGE
185.13.36.70:27030 -> D2 only
185.13.36.70:27045 -> AIM MAP

Tady se můžete přihlásit do světové skupiny na hraní zápasů 5v5.

Co myslíte? Převálcuje Classic Offensive stávající CS:GO a stane se CS Promod-em?