Přejít k hlavnímu obsahu

uno a RPG společně v Garmez Esports

17. 1. 2017 | 21:39 Counter-Strike 2
Den po odhalení zbrusu nové sekce eSuba.Intel se rozhodl Václav "rpg" Vlach vytasit se svou sestavou. Ta dává dohromady to nejlepší z bývalých Majestic Lions.
Výchozí obrázek

Den po odhalení zbrusu nové sekce eSuba.Intel se rozhodl Václav "rpg" Vlach vytasit se svou sestavou. Ta dává dohromady to nejlepší z bývalých Majestic Lions.

V pátek jsme vás informovali o tom, že se na pole herních týmů vrací bývalý úspěšný a přední český hráč Václav "rpg" Vlach. Ten se po několikaletém půstu od her rozhodl založit vlastní organizaci, která jej nebude svazovat a naopak dá možnost vyrůst několika hráčům, kteří prozatím neměli čas a možnosti naplno projevit svůj um. On sám řekl, že je to pro něj návrat k lásce a chce mít kolem sebe čtyři hladové hráče, kteří pro úspěch udělají vše co je potřeba.

Garmez Esports je organizace vlastněná Václavem a nosí stejné jméno jako jeho vlastní úspěšná firma. Na křídlech tohoto týmu se vedle již zmíněného kapitána objeví i bývalý kvartet hráčů organizace Majestic Lions. Peter "uno" Lipowski ukončil své působení u Majestátných Lvů s koncem roku 2016 a je trojnásobným mistrem ČR ve hře CS:GO. Hodně se mluvilo i o tom, že bude v nové sestavě eSuby pro rok 2017, vše ale nakonec dle našich informací selhalo z interních důvodů.

Nová herní kapitola se tak začala psát pro Karla "fredi" Královce. Ten měl už několikrát namířeno nejvýše a svým umem dokázal vždy prokázat, že patří mezi užší česko-slovenskou špičku. Vždy ale musel po nějakém čase skončit, neboť mu v hraní bránila práce. Dle informací se toto ale nyní mění a fredi bude plnohodnotně placený hráč, který bude mít na starosti jen to jediné, střílet hlavy na potkání!

Čtvrtým pilířem týmu se stává Dominik "NIO" Maxián, kterého jste mohli naposledy vidět také v barvách Majestic Lions, kam přestoupil v květnu loňského roku. Dle všech informací to bude právě on, kdo bude v týmu kralovat AWP. Poslední tváří, kterou Garmez Esports svým fanouškům nabídne je mistr ČR z roku 2013 Marek "Rusel" Račko.

Rázem nám tak vzniká sestava, která má na to konkurovat ROG.eXtatus na pozici nejlepšího tuzemského týmu. Sám kapitán ovšem řekl, že se hráči nechtějí orientovat jen na lokální akce, ale mají sen se prosadit hlavně v Evropě. Tým tak nejspíše uvidíme i na turnajích jako Copenhagen Games nebo v různých online a offline zahraničních turnajích.

Sestava Garmez Esports

{#Česká Republika} Václav "rpg" Vlach
{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski
{#Slovenská Republika} Dominik "NIO" Maxián
{#Slovenská Republika} Marek "Rusel" Račko
{#Česká Republika} Karel "fredi" Královec

Sledujte nově tým i na jejich Facebook stránkách - Garmez Esports.

Štítky: Garmez, esports