Přejít k hlavnímu obsahu

Neirea vstupuje do supertýmu G2 Esports

17. 10. 2017 | 20:49 Hearthstone
Jeden z nejlepších Hearthstone týmů světa vítá ve svých řadách nového člena. Kdo to je? Dvaadvacetiletý ukrajinec Eugene "Neirea" Shumilin, jenž patří ke světové špičce.
Výchozí obrázek

Jeden z nejlepších Hearthstone týmů světa vítá ve svých řadách nového člena. Kdo to je? Dvaadvacetiletý ukrajinec Eugene "Neirea" Shumilin, jenž patří ke světové špičce.

Do G2 Esports přichází Neirea z týmu Teamu Liquid. Vyjma mnoho světových turnajů, kterých se zúčastnil, zářil také v ukrajinském Global Games týmu, se kterým skončil na druhé příčce po urputném souboji s Čechy. Již teď má zajištěné místo na Hearthstone World Championship díky umístění v TOP4 v Hearthstone Championship Tour na jaře.

„Jsem velmi nadšený z připojení k G2 s hráči Rdu, Lothar a Thijs - jedněmi z nejlepších hráčů na scéně. Jakožto společní přátelé již roky máme jednu společnou vlastnost - vášeň pro zlepšení v každé stránce hry. S touto vášní se nemohu dočkat na získání nových zkušeností a sdílení těch mých, abychom společně udělali G2 nejlepším Hearthstone týmem světa!“

- Eugene "Neirea" Shumilin, nová posila G2 Esports

„Neirea je veterán a jeden z nejvíce makajících hráčů, které jsem kdy potkal. Společně s ním věřím, že dokážeme obhájit titul nejlepšího týmu světa z roku 2015 a 2016!“

- Jakub "Lothar" Szygulski, kapitán Hearthstone sekce

Nutno dodat, že je to historicky první posila pro G2 od dob přestupu z Nihilum, jediná změna proběhla při přechodu Lifecoache ke Gwentu. Krom toho si tento tým drží stejnou soupisku už od října roku 2015. Možná i proto je Hearthstone sekce G2 Esports nejlepším týmem světa současnosti a prozatím i celé éry Hearthstone.

Nezbývá víc než jen se těšit, co nás od nové posily G2 čeká! Myslíte si že s novou soupiskou v podobě Thijs, Rdu, Lothar a Neirea bude tým silnější než kdy dřív? Dejte nám vědět v komentářích!

Hearthstone tým G2 Esports:

{#Nizozemsko} Thijs "Thijs" Molendijk
{#Rumunsko} Dima "Rdu" Radu
{#Polsko} Jakub "Lothar" Szygulski
{#Ukrajina} Eugene "Neirea" Shumilin

Štítky: G2 Esports
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.