Přejít k hlavnímu obsahu

Přichází mobilní verze League of Legends?

24. 5. 2019 | 02:22 League of Legends
Tvůrci League of Legends - Riot games, a jejich největší akcionáři Tencent Holdings, začali s vývojem mobilní verze LoL.
lol
lol

Hra by měla podle jednoho ze tří anonymních zdrojů být ve vývoji už více než rok, ale letos ještě určitě nevyjde. Tencent už se pokusil replikovat League of Legends hrami jako Honor of Kings a Arena of Valor a zatímco se tyto hry staly hitem v Číně, na západě se jim tolik pozornosti nedostalo. Důvod, proč se nyní vývojáři rozhodli udělat mobilní verzi hry, je ten, že v Asii je mobilní gaming velmi populární.
 

lol

Mobilní verze League of Legends by mohla přidat celou novou dimenzi na scénu mobilních her, kterou momentálně dominují tituly jako Clash Royale, Vainglory a Free Fire, ale ani jeden z těchto titulů nemá za sebou desetiletou historii, jako má LoL. V současnosti však není jisté, jak odlišná bude mobilní hra od svého počítačového předchůdce a také není známo, zda bude Riot propojovat mobilní a počítačové uživatele, což by nejspíše nebyl nejlepší krok, neboť počítačoví hráči by měli velmi velkou výhodu nad těmi mobilními. Takže je největší pravděpodobnost, že platformy budou rozděleny.

Štítky: mobile