Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka byla zabanována kvůli vtipu o koronaviru

19. 3. 2020 | 13:44 Twitch.tv
Společnost Twitch je známá svými kontroverzními zákazy vysílání pro některé streamery. Nyní přistoupila k dalšímu banu, známé streamerky Kacey "Kaceytron" Caviness.
Kaceytron
Kaceytron

Kaceytron je jednou z nejznámějších světových streamerek. Od roku 2012 si ji oblíbily statisíce diváku, zejména pro její hranou osobnost stereotypní naivní hráčky. Její dřívější častou zábavou bylo trollení spoluhráčů v League of Legends. Poslední dobou se nejvíce věnuje sekci "Prostě pokec", kde si vybudovala solidní fanouškovskou základnu.

Nedávno navzdory svým zkušenostem a popularitě provedla velmi neprofesionální chybu, která ji může v očích fanoušků shodit. V diskuzním pořadu Rajj Show, vedeném streamerem Rajjem Patelem, dostala otázku, zda by políbila někoho nakaženého koronavirem. Její odpověď všechny zúčastněné i diváky šokovala.

Opustila bych karanténu a snažila bych se nákazu šířit co nejvíce, protože svět by byl lepší bez starých a chudých lidí.

Právě kvůli nenávistnému projevu vůči skupině osob, tedy starých a chudých lidí, jí byl udělen ban. Podle dostupných informací se jedná o zákaz na neurčitou dobu. Zpravidla zákazy streamování trvají okolo jednoho měsíce, avšak stále může s Twitchem vyjednat kratší dobu. Poté, co jí přišlo oznámení od Twitche, sdílela tento tweet, ve kterém lituje svého chování. V následném tweetu se omluvila a sdělila, že nechová nenávist k chudým nebo starým lidem. Rovněž uvedla, že se poslední měsíc bála o své rodiče a finanční situaci její rodiny.

Zdroj: pcgamer.com