Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo si v závěru sezóny vystřílí místenku na MČR? Takhle vypadá aktuální pořadí

6. 10. 2020 | 14:37 PUBG: Battlegrounds
Většina účastníků třetího Vodafone MČR v PUBG je už jistá, ale i přesto se víceméně všichni pravidelně účastní každého týdenního turnaje. Jinak tomu nebylo ani minulý týden, kde nesbíraly body jen ti nejlepší, ale opět pokračovala přetahovaná v nejnižších patrech.
MČR 2020 v PUBG
MČR 2020 v PUBG

V minulé aktualizaci pořadí po posledním přestupovém období vypadli BloodyDevils z postupové šestnáctky. Jejich pozice ale ztracená není, protože týmy nad nimi ještě budou strhávat body po finálním nahlášení soupisek, jako například hned nejbližší nEophyte. Před námi je aktuálně poslední měsíční finále, které spolu s uzavřením soupisek určí definitivní šestnáctku účastníků vrcholu letošní sezóny. Na tomto finále nebude chybět, z týmů stále bojujících o MČR, nikdo kromě Universe. Ten ale nebude strhávat už žádné body, takže takový propad by matematicky ani nebyl možný. Všichni ostatní si to ale rozdají na ostří nože, a nás tak čeká parádní koncovka!

MČR 2020 v PUBG
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.