Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo bude komentovat třetí ročník Vodafone MČR v PUBG?

27. 10. 2020 | 19:50 PUBG: Battlegrounds
Jubilejní desáté Vodafone MČR v počítačových hrách je tu již za méně než měsíc a PlayerUnknown's Battlegrounds bude potřetí jeho součástí. V minulých dnech jsme už začali s představováním všech letošních aktérů a včera jsme se dostali i k samotným komentátorům CS:GO turnaje. Jako další na řadě tedy nepřichází nic jiného, než PUBG.
MČR 2020 komentátoři
MČR 2020 komentátoři

Vodafone MČR v PUBG bude letos trvat tři dny, a i samotný počet 24 her je jedním z rostoucích čísel. Náročnější program si žádá více komentátorů, takže i jejich řady jsme pro letošní rok rozšířili. Jedna loňská tvář se s kompetitivním PUBG rozloučila, ostatní dvě z loňska můžete znát. No a k těmto dvou se letos přidají dvě ikony.

Moderátorem celého přenosu bude Ondřej 'Lelek' Kvarda, moderátor pořadu COOL Esport a komentátor CS:GO či sportovních titulů. Roli moderátora v CS:GO plnil celý letní split v Tipsport COOL lize a nebojí se nové výzvy, kterou bude moderování analyst desku pro Vodafone MČR v PUBG. Ostatní čtyři experti se budou točit ve všech pozicích – u PUBG nebude předem jasně rozděleno, kdo kam patří. Stejně tak se budou míchat i různé dvojice.

Začněme těmi, které znáte z loňského roku. Začněme třeba Markem 'shadye' Hovancem, který je součástí největších domácích turnajů už dlouhé roky. Začínal na Call of Duty, ve StarCraftu II si na MČR dokonce i zahrál a nyní se naplno věnuje CS:GO a PUBG. Podobně jako Lelek si tedy díky rozdělení Vodafone MČR v PC hrách na dva víkendy střihne dvojroli. Nemusíte se ale ani trochu bát toho, že by se to na něm nějak podepsalo, ba naopak. Shadye loni dokonce komentoval PUBG finále, kde mu dělal parťáka Přemek 'huhy' Malina. Redaktor portálu PLAYzone rád píše články sám o sobě, ještě více jej ale dokáží nabudit ty nejnapínavější domácí zápasy. Jeho hlas jste sice během kvalifikační sezóny slyšet nemohli, až na jednu výjimku, na finále ale chybět nebude.

Do týmu expertů se po loňské odmlce, kdy se naplno věnoval hraní za tým eSuba, vrací Martin 'spajKK' Beneš. Dnes především známý streamer si na PUBG udělal kariéru a dokud se mu věnoval naplno, tak patřil k největším postavám domácí scény. Ani tento milovník kompetitivního zápolení si jako bývalý profesionální hráč nemohl nechat ujít příležitost, kterou je komentování vrcholné akce sezóny. Kvarteto komentátorů pak doplňuje někdo, kdo do určité míry spajKKovu roli na scéně převzal. Miloslav 'PiXeL1K' Feik se občasnému komentování turnajů věnuje dlouhodobě a stejně tak jej hráčská kariéra zanesla do zahraničí. Loni však hrál za Inside Games, takže domácí scénu dokonale zná. Kombinaci svých jedinečných znalostí tak nyní bude připraven předat divákům.

Vodafone MČR v PUBG 2020 uzavře letošní mistrovství o víkendu 27. až 29. listopadu. Vzhledem k absenci živého eventu vám budeme chtít všechno vynahradit v online podání, takže se můžete těšit na pořádnou show! Nezapomeňte si tak zapsat tento víkend do kalendářů, těšit se na vás budeme kde jinde, než u nás na Twitchi.

MČR merch
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.