Přejít k hlavnímu obsahu

Koho by CS:GO komentátoři vzali na pustý ostrov?

29. 10. 2020 | 21:23 Counter-Strike 2
Naše CSkové komentátory jsme potrápili hlubokomyslnou otázkou, takže hvězdy mikrofonu musely popřemýšlet o tom, koho by s sebou vzali na pustý ostrov. V současné situaci se jen tak někdo na nějaký ostrov nepodívá, takže šlo spíše o zábavnou anketu. Jak k ní komentátoři přistoupili, to posuďte sami.
MČR
MČR

Představte si liduprázdný ostrůvek se spoustou palem a ticha. Pro někoho blaho, pro někoho noční můra. Některé hvězdy vysílání CS:GO turnajů zvolily své kolegy, někteří by hledali společnost raději jinde. Pojďme se tedy podívat, koho by si jednotlivé tváře MČR vysílání vybraly! Měli jsme tu opětovanou i neopětovanou lásku, někdo dal přednost domácímu mazlíčkovi a někdo jiný dokonce zabrousil do zahraničí.

Shadye
Hned z fleku v hlavě dvě jména... Spolukomentátor Lelek by byla fajn volba a myslím si, že zrovna my dva spolu bychom se jen tak neztratili asi nikde. Ale dneska nemůžu jinak, než vzít na "parádní dovču" našeho produkčního Michalse! Neumím si totiž představit člověka, který by v sobě měl větší survival mode v rámci řešení jakýchkoliv problémů. Kdybychom neměli jak zapálit oheň, Michals je přesně ten člověk, kterej by čapl dva klacky, roztočil tam rošambo a už by to plápolalo. Kdyby to prostě nešlo, vždycky vymyslí alternativu, aby dosáhl stoprocentního výsledku a nebo bude improvizovat.

Je taky velmi zkušený a jeho rady jsou prostě k nezaplacení.. Pamatuji si na starší ročník MČR 2017, kde mě obsadil do role observera a já jsem jako typický padawan ze StarCraftu tu klávesnici tak drtil, že jsem prostě občas missclicknul i tlačítko Windows a celá stage se tak pravidelně dívala na plochu. Jednoduše přistoupil, zakročil a to tlačítko prostě z klávesnice vyrval. Problem solved! Diváci jásali, protože už nepřišli o jedinou akci a užili jsme si grandfinále v tom nejlepším ročníku CS:GO EVER!

Vzpomínám také na další produkční sehrávky, které proběhly třeba na IXPO Bratislava, kde jsem měl za úkol starat se o LED panely na hlavní stage, přestože jsem absolutně netušil, do čeho jdu. Všechno šlo společně krásně plynule, dostal jsem briefing a když bylo potřeba zaskočit, dokázal mimo ovládání veškeré produkce nebo korigování zvukařů včetně kamer a moderátora řešit v multitaskingu také nové příchozí zprávy a vyhánět YouTubery, kteří si z naší produkce dělali backstage. Stejně tak vždy obstaral jídlo a vodu. Dokáže dostat cokoliv pod kontrolu, sice by mu nakonec pravděpodobně celý ostrov patřil, ale byl by to vysloveně funkční stát.

Má to navíc svoje výhody, na pustém ostrově bych mu nemohl šlapat na drahé kabely, takže by bylo o důvod míň mě zabít. Navíc jsem Michalse ještě nikdy neviděl jíst, kdo ví, možná nejí vůbec... O to víc by zbylo zásob pro mě a nemuseli bychom se tak často vydávat za novýma zásobama. Po tom všem však vyvstává jediná otázka... Zvládl by to vůbec Michals se mnou?
Dev1
Tak jednoznačne Dee. Najväčšia výhoda by samozrejme bola, že ak by bol ten ostrov len na prvý dojem opustený a náhodou by sa tam niekde schovávala krvilačná skupina kanibalov, úplne by stačilo, aby na ne spustil jeden zo svojich songov a je isté, že by ho buď zjedli ako prvého, alebo by sa smrťou v očiach ušli :)))
Dev1 DeeThane
Ale nie, teraz vážne. Dee skoro vôbec nepije, takže je isté, že moja zásoba alkoholu by zostala nedotknutá po celú dobu, čo by sme tam boli a mohol by som si tú idylku s mojím českým bratom vychutnať každý deň pri západe slnka s dobrým drinkom na extrémne dlho. Vždy sme si mali čo povedať, či už som došiel do Prahy, čo bolo tak v 99,999% času alebo to 0,001% času, keď došiel Dee do Bratislavy. Takže za mňa je voľba jasná!
Lelek
Pokud bych se měl držet na CZ/SK scéně, tak bych si s sebou vzal asi Shadyeho, protože v momentě, kdy by řekl, že už pro nás nikdy nepřijede pomoc, tak by se zjevila minimálně bitevní loď a byli bychom zachráněni. #shadyehoPredikce

Pokud bych měl zamířit na světový esport, tak bych si přizval pashuBicepse, protože krom toho, že by díky jeho fyzické zdatnosti obstaral všechno důležité, tak bych se také přiučil něco z jeho PASHA LONDON SCHOOL a mohl bych po vzoru Bananidese více komentovat v angličtině.
Bananides
Na pustý ostrov bych si s sebou vzal Erika "The eLiVe" Sitha. Proč? To je přece jasný, JE TO SITH! Modelová situace: Jsme opuštěni a kolem letí letadlo. Kdo jej za použití Síly přitáhne k nám? Erik. Jo, letadlo spadne a exploduje, takže jak nás to zachrání? To je taky jasný.

Piráti
Začne se po tom letadle pátrat, najdou stopu po výbuchu, přijedou pro nás a shodou okolností nás taky zachrání. Za dva dny jsme zpátky doma a nemusíme řešit kde spát, jak se bránit jedovatým hadům, hledat skrýše rumu po jamajských pirátech nebo snad stavět vor z mořských želv a místo lana používat chlupy z hrudi.
Striker
Pro mě je to Adam "Neci" Zoula. Na pustý ostrov bych si vzal Neciho, protože by aspoň byla zábava a kromě toho umí vařit, když by šlo do tuhého a někde v džungli bychom narazili na nějakou dravou zvěř, dokázal bych utéct rychleji než on.
DeeThane
Přemýšlel jsem nad každým člověkem na planetě, včetně mých milovaných kolegů z caster teamu, a rozhodl jsem se, že... bych vzal svého psa. Jednak má špičatý zuby, takže než bych si pořídil zbraně, byl by schopný mě ochránit a vzhledem k pracovnímu vytížení mám občas někde ve skrytu v sobě schovaný pocit, že mu nedávám tolik, kolik by si zasloužil, byť je to mé maximum.

Na pustém ostrově bych nemohl pracovat ani moc přemýšlet, takže bych měl čas si s ním hrát, určitě bych tam pro něj našel i klacek, který bych mu házel a jelikož je fakt dost chlupatej, v noci by mě zahříval před zimou. Přes den bychom mohli objevovat ostrov, případně stavět agility dráhu, kdyby večer dohoříval oheň, mohl by mi nosit dříví a v noci má lepší sluch i zrak než já, takže by mě varoval před predátory. A navíc by toho tolik nesnědl, jako třeba Ivan.
Kaparzo MČR
Kdybych měl odcestovat na pustý ostrov a vybrat si jednu osobu, tak to bude Roman, už jen proto, že když se chvilku nestará o své vousy, tak je to takovej trosečník a skvěle by zapadl. Já a Romča jsme strašně funny dvojka, co se spolu stále směje a baví ostatní, takže by o zábavu bylo postaráno.

Oba máme obrovský skills v kuchyni, takže by jsme ani hlady neumřeli, věřím ale v to, že by jsme využili naše nahrané hodiny pro lov zvěře. Největší problém ale nastává v noci, kdy Roman neskutečným způsobem chrápe, takže bych to vlastně vydržel pár dní, dokud bych neumřel na vyčerpání, protože usnout? Není šance!
Storm CSGO
Banán je jasná volba. Proč? Well, to je easy, má na všechno odpověd a ještě k tomu přidá nádvavkem ten svůj pověstnej kulišáckej úsměv. Chtěj tě sežrat lidožravý domorodci? Žádnej problém, ukecá je, ať jsou radši vegeteriáni. Pomoc v nedohlednu? Ah, žádnej problém, banán svými analytickými schopnostmi vymyslí fool-proof plán, jak zaujmout potenciální pomoc ze vzduchu, země, vody. A když budeš mít hlad, máš jistotu, že banán vyčmuchá na půl kilometru havětí prolezlou džunglí svého jedlého jmenovce.

Samozřejmě, když pomoc konečně dorazí, a zjistíme, že to není pomoc, ale piráti, který nás chtěj zotročit, hrdinně se jim postaví s ručně vyrobenou vlajkou Svitav v jedné z rukou a s jednou z jeho ikonickejch hlášek na rtech, zatímco zachrání můj holej život a tím pádem i aspon jednoho castera na MČR. Ponaučení? Banán zraje pomalu, ale jistě.
Blade CSGO
Koho bych si vzal na pustý ostrov? Jednoznačně Davida (Kaparza), protože jsme už sehraná dvojice. Navíc jeho krásné vyjímečné kouty by jsme mohli využívat na přesměrování energie ze slunce do solárních panelů pomocí odrazu pleše.

Teoreticky by to šlo i použit k zapalování ohně a jako signalizace pro lodě, které by nás mohli detekovat a zachránit. Když už by jsme na ostrově našli nějakého divokého chlebyna, tak jelikož jsme oba kuchaři pyšnící se Michelinskou hvězdou, hlady by jsme neumřeli. A prej chrápu? No možná někdy ano, ale kdyby byla na blízku nějaká šelma, tak bych ji vystrašil dříve, než by ji napadlo zaútočit.
MČR PC 2020
Štítky: MČR