Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo bude komentovat letošní finále MČR? Rozhodněte o tom vy!

5. 11. 2020 | 11:59 Counter-Strike 2
Domácí scéna v poslední době disponuje širokým komentátorským talentem a vybrat pro Vodafone MČR 2020 jen ty nejlepší, bylo velké sousto. Těžký výběr padl na pět jmen, z nichž je nyní potřeba vybrat dvojici, která bude komentovat samotné finále! Letos jsme se totiž rozhodli to vůbec poprvé nechat na vás.
MČR 2020 v CS:GO
MČR 2020 v CS:GO

Letošní expertní tým bude celkem devítičlenný. Bananides se ujme role moderátora analyst desku, kde ho doplní trio KAPARZO, blade a Striker, který bude mít na starost elektronickou tužku. Zbylou pětici si po dobu pěti dní budete moci užít přímo v živém komentování, konkrétně jde o Dev1ho, DeeThana, Shadyeho, Lelka a sTORMa. Pouze poslední jmenovaný si na MČR odbude premiéru, všichni ostatní už patří mezi nejostřílenější jména ve hře. Poslední roky však finále vždy komentovali Dev1 a DeeThane a mnozí tuto automatickou volbu kritizovali, protože například Dev1 toho za celý rok mnoho nekomentoval, zatímco ostatní jsou téměř u všeho.

My jsme tak rozhodli dát šanci jedinečnou šanci přímo vám, komunitě, a na našem Facebooku jsme odstartovali hlasování, kterou z nejstabilnějších domácích dvojicí chcete slyšet u velkého letošního finále. Sám DeeThane dokonce o Shadyem s Lelkem prohlásil, že by si to za letošní rok zasloužili, takže to bude určitě vyrovnaný boj! Hlasovat můžete až do 15. listopadu v příspěvku, ke kterému se dostanete kliknutím na obrázek níže.

MČR 2020 v CS:GO
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.