Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo by zůstal posledním přeživším v IRL battle royale?

11. 11. 2020 | 23:43 PUBG: Battlegrounds
Na konci listopadu nás čeká Vodafone MČR v PUBG a tentokrát půjde už o třetí ročník této battle royale hry. Který z komentátorů by asi nejdéle vydržel naživu, pokud by se najednou ocitli na Miramaru?
MČR PUBG
MČR PUBG

Moderátor Lelek se po boku komentátorské čtveřice PiXeL1K, huhyspajKK a shadye na turnaj už netrpělivě těší. Ještě před samotným startem jsme je ale po jednom vyzpovídali v různých otázkách, které by mnohým způsobily řadu bezesných nocí. Který z členů on-air týmu by dokázal přežít nejdéle v zóně plné zákeřných nepřátel? Byl by to snad spajKK díky svým pracovním zkušenostem, nebo by ho třeba někdo svou šibalskou myslí dokázal obalamutit?

P1xeL1K
Posledním přeživším by byl stoprocentně Shadye. Jednak jsem ho viděl hrát airsoft a buďto běžel tak rychle, že nešel trefit, nebo někde ležel a čekal jak DA na Sanhoku. Zadruhé by se nad ním každý slitoval a zkusil by s ním založit alianci, načež by instantně dostali dávku přímo do zad.
SpajKK
Kdo jiný než bývalý policista s krutou devítiměsíční akademií, volím sebe :D.
huhy
Kdybych měl vybírat čistě z komentátorů, tak řeknu, že určitě já. Když na to totiž půjdeme vyřazovací metodou, tak spajKK by jako mistr streamer nevydržel nemluvit a prozradil by se reakcí na nějaké dění. PiXeL1K je staré dobré vajíčko, které by se dřív nebo později zalesklo a světlo by přilákalo hladové predátory. A co Shadye? Ten je postrachem spíš sám sobě.

Pokud bych měl vybrat někoho z hráčů, tak řeknu HAVAje, protože má sexy přezdívku a na skutečném Havaji by v IRL battle royale přežili úplně všichni, jaký je to ráj na zemi.
Lelek
Troufám si říct, že bychom se o poslední místo porvali se Spajkkem. On jako bývalý policajt by se v přírodě určitě neztratil a věřím, že i já bych tam snad nějakou dobu vydržel… :D
Shadye
Huhy - zkušenosti má z jakéhokoliv prostředí a myslím si, že se nad ničím ani nepozastaví. Abilita dát mu jakýkoliv task na vyřešení prakticky s jakýmkoliv deadlinem, Huhy u toho ještě stihne nahodit novou barvu na hlavu a jede to. Vůbec bych se nebál, že by se v nějakým IRL battle royale měl ztratit, spíš by se měli ztratit všichni soupeři.

Celé Vodafone MČR v PUBG se bude odehrávat od 27. do 29. listopadu, a sledovat vše půjde jak na našem streamu PLAYzoneCZ, tak na HbbTV kanálu Prima COOL.

MČR 2020
Štítky: MČR