Přejít k hlavnímu obsahu

Napadli jeho dům, zatímco streamoval. Vyhrožovali mu mačetou a zbraní

6. 12. 2020 | 10:53 Twitch.tv
Britský streamer JayKirky zažil děsivou situaci při streamování hry Resident Evil 2 na twitchi. Během streamování ho totiž přepadla parta vetřelců. Divné zvuky v domě si nejdříve pletl se zvuky ve hře.
Jay
Jay

Při streamování mohou nastat nepředvídatelné a neočekávatelné situace, které mohou být mnohdy děsivé a až životu nebezpečné. Jedna taková situace se stala streamerovi JayKirky. Jay si v klidu hrál svoji oblíbenou hru Resident Evil 2 a povídal si se svými diváky. Po chvilce streamování zaznamenal ve svém domě divné zvuky. Jelikož byl zrovna v hlasité akci, kdy musel ve hře rozbíjet dveře, nedával zvukům nijak velkou váhu, jelikož mu přišlo, že to jsou prostě zvuky ze hry. Když se ale ozvalo hlasité rozbití skla, Jayovi bylo jasné, že ze hry to rozhodně nebylo a tak se zvedl a šel se podívat, co se děje.

Když Jay vyšel z pokoje, aby se porozhlédl po domě, slyšel další rány a rozbíjení věcí. V tu chvíli si uvědomil, že v domě není sám a začal zloděje prosit, aby mu neubližovali, vzali si co chtěli a odešli. Jakmile to dořekl tak se hluk ztišil, vetřelci si nejspíše uvědomili, že Jay není ten člověk, pro kterého si přišli. Ukázalo se totiž, že údajní vetřelci nepřišli nic ukrást, ale přišli si pro konkrétní osobu. Jedinou chybou bylo, že dostali špatné číslo domu.

Jakmile Jay sešel schody, viděl muže v kukle prorážet jeho okno. Jay neváhal a pokusil se uprchnout z domu dveřmi, tam na něj však čekali další. Jayovi bylo jasně řečeno, že má držet jazyk za zuby, nebo se vrátí. Později přišlo vyjádření od jeho moderátora:

„Na Jayovi je cítit zděšení, byla to hrůza, ale je vděčný, že v tu chvíli zůstal na živu. Kromě toho je nyní na bezpečném místě a moudře vybírá své další možnosti s přihlédnutím k tomu, co mu vetřelci řekli.“ 

V tuto chvíli doufáme, že policie případ co nejdřív vyřeší a Jay se tak bude moct v co nejbližší době vrátit na twitch scénu.

Zdroj: www.ginx.tv
Štítky: Twitch
Náplň moji práce? Transformuji herní novinky na texty, které jsou stejně návykové jako samotné hry! A taky hraju fotbal.