Přejít k hlavnímu obsahu

Na jaké hosty se můžete těšit na dnešním odhalení 11. sezóny MČR v počítačových hrách?

9. 2. 2021 | 11:00 Všechny hry
Mistrovství České republiky v počítačových hrách má před sebou svoji jedenáctou sezónu. Zima je v plném proudu, ale my na jaro čekat nebudeme. Další ročník začne kvést již v únoru, tak si nic neplánujte na podvečer v úterý 9. února, kdy podobně jako v loňském roce proběhne odhalení detailů přímo na živém streamu.
MČR 2021
MČR 2021

Vrcholná akce domácího esportu má za sebou dlouholetou historii. Mistrovství České republiky v počítačových hrách letos proběhne již pojedenácté, vůbec poprvé se ale vloni odehrálo mimo velké pódium, které si event takového kalibru zaslouží. Jubilejní ročník byl vzhledem k pandemické situaci opravdu složitý, i přesto si ale celá domácí scéna velkolepé finále užila a padaly i rekordy. Nyní je však potřeba se dívat dopředu.

Plánování loňského ročníku bylo opravdu složité, protože nikdo nevěděl, co bude zítra. Rozhodnutí se během měnila ze dne na den, abychom vždy fanouškům i hráčům přinesli absolutní maximum. Letošní plány jak sezónu oživit v tomhle budou o něco jednodušší, protože s aktuální situací můžeme pracovat již od prvopočátku.

Všechny náležitosti už nyní máme pohromadě, takže je nám ctí vám oznámit, že odhalení detailů 11. sezóny MČR v počítačových hrách proběhne v úterý 9. února od 18:00 živě na twitch.tv/playzonecz. V loňském roce doplnili zástupce pořadatelské agentury PLAYzone i hosté z řad domácích týmů a organizací, na což se budeme snažit navázat i letos. Moderátorem bude Jiří 'Bananides' Johanides a jako hosté budou připraveni: Tomáš Mikula (MČR), Martin Kabrhel (Entropiq), Bersen Hoxha (eSuba), Karel Potužník (AGK), Jakub Faul (Sampi).

Pro aktuální informace sledujte i náš nový Instagram, který je dedikován na veškerou komunikaci kolem MČR.

Štítky: MČR, MČR 2021
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.