Přejít k hlavnímu obsahu

Zmeny v Moops gaming

14. 12. 2006 | 15:29 Counter Strike 1.6
Nedávno sme vás informovali o spolupráci medzi multiklanom Moops gaming a portálom United-Games.cz. Dnes ohlásil Moops gaming zmeny vo viacerých funkciách. Prvou zmenou je príchod dvojice manažérov z klanu Cyber Realm a to Pavla "qinet-a" Pekaře a Václava "NeX-a" Vaněka. Vlastník klanu Moops gaming, japk0 položil pár otázok týmto novým manažérom.
Výchozí obrázek

 Nedávno sme vás informovali o spolupráci medzi multiklanom Moops gaming a portálom United-Games.cz. Dnes ohlásil Moops gaming zmeny vo viacerých funkciách. Prvou zmenou je príchod dvojice manažérov z klanu Cyber Realm a to Pavla "qinet-a" Pekaře a Václava "NeX-a" Vaněka. Vlastník klanu Moops gaming, japk0 položil pár otázok týmto novým manažérom.

japk0: Co se stalo, že jsi opustil CybR Realm ?
qinet: Tak těch důvodů bylo více. Když si vzpomenu na ten den co jsem přebíral cybr tak mi napsal phyrre jestli bych mu pro 7gamerz neudělal web zacož by na mne převedl doménu cybr-gaming.net, ale to se ještě dlouho potom nestalo. Asi před 3 dny jsem mu psal že bych potřeboval změnit DNS u domény poněvadž jsme měli nový hosting to se ale neustále protahovalo z neznámých důvodů. Ten 3. den co jsem ho o to žádal se zmíníl že chce zpátky do cybr a že zajištuje nový web a další věci. To co mi napsal pro mne bylo nepochopitelné, už jen proto že v cybr jme měli rozjetých spoustů věci co se týče nákupů triček a dělal se i nový web. Bylo tedy nemožné přistoupit na phyrreho podmínky. Řekl jsem si že to tak snadno nepůjde aby se vrátil, ale poté začal vyhrožovat tím že všude na portálech napíše že 7gamerz se spojuje s cybr. Uvědomil jsem si fakta a vzhledem k tomu že phyrre vlastnil doménu od které se všechno odvíjelo. Rozhodl jsem se že nebudu skákat tak jak on píská a odešel jsem.
NeX: CybR jsem opustil nedobrovolně, protože bývalý manažer Phyrre si jednoho večera řekl, že chce CybR zpět a jelikož doménu a webhosting platil on, tak nám nic jiného nezbývalo a CybR mu vrátit.

japk0: Co tě přivedlo do Moops gaming a z jakýho důvodu jsi se rozhodl spolupracovat s Moops ?
qinet: Pomýšlel jsem o tom, že s pár lidmi založíme nový clan, ale rozhodl jsem se že bude lepší když si najdu angažmá v už zašlápnutém klanu. A napadlo mne moops, vzhledem k tomu že se spolu známe z klanu magicballoons, řekl jsem si že by to mohla být dobrá příležitost jak se někde usadit. Do moops mne přivedlo hlavně to, že už má nějaké zázemí a úspěšné sekce. Spolupracovat jsem se rozhodl z důvodu mého odchodu z cybr.
NeX: Do moops mě přivedlo hlavně dobré zazemí a pověst klanu.Důvodu proč jsem se rozhodl spolupracovat s moops je mnoho.Chtěl jsem být v multiclanu s budoucnosti, dobrým clanleaderem ( kterým japk0 bez pochyby je ) a hlavně dobré výsledky multiclanu ve všech sekcích mě přimněly k tomuto kroku.

japk0: Jakou funkci zastaváš v multiclanu ?
qinet: V klanu zastávám funkci managera a snad každý si dokáže představit co to obnáší. Nechtěl bych to tu nějak dlouze rozepisovat. Budu se snažit u moops prosperovat aby z toho také něco měli a nevyšli z prázdnou.
NeX: V multiclanu zastávám funkci Managera, konkrétně mám nastarost shánení potřebných věcí, např. finance, drinky apod.

Druhou zmenou v Moops gaming je príchod slovenskej CS sekcie a to konkrétne klanu  spycops. Názov novej sekcie bude spycops * Moops a  japk0 položil zopár otázok CL-ku tejto novej sekcie -  blejD-ovi.

japk0: Proč jste se rozhodli přejít pod Moops gaming , měli jste i jiné nabídky?
blejD: V moops gaming sme mali najidealnejsie podmienky.Takze sme sa rychlo rozhodli.Pretoze si myslim ze tento multi clan ma dobre predpoklady a dobry zaklad.

japk0: Jak probíhal přestup k Moops ? kdo Vás oslovil nebo jste oslovili vy někoho?
blejD: No presne neviem ako to bolo ale bolo to z oboch stran par tyzdnov sme sa dohovarali o podmienkach a nakoniec sme sa zhodli.Dufam ze to bude velmi dobra spolupraca.

japk0: Tak Vám přeji hodně štěstí , ať se Vám daří pod Moops gaming , chtěl by jsi ríci něco nakonec ?
blejD: Chcem podakovat moops za spolupracu.A chcem len dodat ze sa budeme snazit clan moops vyzdvihnut najviac ako to pojde budeme podavat co najlepsie vykony.PS:elevate mam ta rad :)

Aktuálna zostava klanu  spycops * Moops:
 blejD (CL)
 error- (CL)
 elevate
 bulva
 ryb1
 siasko
 c1rus

Prajem novej sekcii veľa šťastia a celému klanu Moops gaming veľa ďalších úspechov.

zdroj: http://www.moops-gaming.com/