Přejít k hlavnímu obsahu

P.Hard prestupuje do uNi

22. 11. 2006 | 19:36 Counter Strike 1.6
Klanu unknowN illusion sa v posledných dňoch darí ako príklad môžem uviesť včerajší zápas v Gigabyte lige proti top klanu Skyriders, ktorý skončil 15:15 alebo starší zápas proti Nr.Fu kde hrali za jednu stranu v štyroch a podarilo sa im uhrať výsledok 10:16. Čo spôsobilo tieto dobré výsledky? Prestup hráča Jana "P.Hard-a" Šolína z klanu MhK, pod krídla klanu uNi. P.Hard nahradil hráča Hit-me, ktorý žiaľ po dvoch mesiacoch reprezentovania klanu uNi odchádza.
Výchozí obrázek

 Klanu unknowN illusion sa v posledných dňoch darí ako príklad môžem uviesť včerajší zápas v Gigabyte lige proti top klanu Skyriders, ktorý skončil 15:15 alebo starší zápas proti  Nr.Fu kde hrali za jednu stranu v štyroch a podarilo sa im uhrať výsledok 10:16. Čo spôsobilo tieto dobré výsledky? Prestup hráča Jana "P.Hard-a" Šolína z klanu MhK, pod krídla klanu uNi. P.Hard nahradil hráča Hit-me, ktorý žiaľ po dvoch mesiacoch reprezentovania klanu uNi odchádza.

Vyjadrenie CL klanu unknowN illusion, Krueger-a:
No, hlavním duvodem byl hitme, kterého jsme přibrali cca před 2 měsíci. Zkrátka nepodával "dostačující" výkony. Z našeho soukromého rozhovoru vyplynulo, že ztratil motivaci a přemýšlel o ukončení své hráčské kariéry. Chce se prý nadále věnovat svému soukromému životu a hraní pouze pro zábavu, ale to pouze mimo téma.. Phard byl první kdo nás napadl. Již delší dobu jsme ho sledovali. Je to výborný aimer, v poslední době jsem se přesvědčil, že i skvělý týmový hráč a zatím se jeví i jako pohodový člověk. Snad to tak zůstane. Prakticky hned zapadl do týmu jak po stránce herní, tak po té psychické. Zatím mohu říct, že jsme spokojeni :)).

Vyjadrenie P.Hard-a ohľadom prestupu:
Asi před měsícem mě kontaktoval krueger s tím, že hledají náhradu za hitme-ho. Tehdy jsem odmítnul, protože MhK si vedlo docela dobře. Bohužel se sešlo několik událostí, které znemožnily další chod MhK, takže jsem kruegera kontaktoval "jestli jestě nabídka platí" a dopadlo to

Aktuálna zostava klanu unknowN illusion:
Kamil "krueger" Korch
Tomáš "sV" Svoboda
Milan "d1" Zelík
Ondřej "Iri" Chvojka
Jan "P.Hard" Šolín

Prajem uNi veľa úspechov v našej lige a aj v ostatních ligách, ktorých sa zúčastňujú, GL HF.

zdroj: http://www.teamuni.cz/