Přejít k hlavnímu obsahu

Blacktrains prechádza do inaktivity

15. 11. 2006 | 20:46 Counter Strike 1.6
Pred dvoma dňami sme vám priniesli info o rozpade klanu Neophyte a už tu máme ďalší rozpad. Dneska som dostal správu od CL klanu Blacktrains - Schnappiho, že klan CS 1.6 sekcia prechádza do inaktivity. Aké máju chalani z klanu BT na toto dôvody sa dočítate v krátkom rozhovore.
Výchozí obrázek

 Pred dvoma dňami sme vám priniesli info o rozpade klanu cesko.gif Neophyte a už tu máme ďalší rozpad. Dneska som dostal správu od CL klanu cesko.gif Blacktrains - cesko.gif Schnappiho, že klan CS 1.6 sekcia prechádza do inaktivity. Aké máju chalani z klanu BT na toto dôvody sa dočítate v krátkom rozhovore.

H1tachi: Aké máte dôvody k tak vážnemu rozhodnutiu, akým je prechod do inaktivity?
Schnappi: Důvody jsou především malo času na hraní a nedostatek motivace.

H1tachi: Málo času chápem ale nedostatok motivácie? Na invexe ste si viedli veľmi dobre tak prečo taká náhla zmena?
Schnappi: Nikoho už cs u nas prostě nebavilo toto beru jako nedostatek motivace aspon jako ja.

H1tachi: Čiže hráči s BT končia s CS alebo sa ešte pokúsia si nájsť klan?
Schnappi: Já osobně v cs končím s aktivním hraním ale ostatní važně nevím je to jen na nich... možná zase začneme hrát po vanocích kdy SINNER bude kupovat nový PC ale momentálně byla aktivita teamu tak slabá že nemělo cenu pokračovat... pokusíme se možná dohrát tento ročník AMD ligy a ponechat si body na invex07 a zkusit zase štěstí :))

Je to žiaľ tak, ďalší top klan končí a mne neostáva nič iné len popriať hráčom z BT GL HF v ďalších klanoch a dúfam, že najbližší mesiac nebudem písať o rozpade klanov.