Přejít k hlavnímu obsahu

První zakopnutí české organizace! Entropiq nestačili v druhém zápase ESL Pro League na NiP

2. 9. 2021 | 19:50 Counter-Strike 2 Reportáž
Entropiq nastoupili k dalšímu utkání v rámci skupiny D na ESL Pro League S14. Čekal je velký oříšek v podobě skolení hvězd NiP v čele s devicem. To se jim bohužel nepovedlo, s ninji prohráli 0:2 a po dvou zápasech tak mají na svém kontě tři body.
Entropiq vs. NiP
Entropiq vs. NiP
Zdroj: ESL

Ruští hráči domácí organizace Entropiq odehráli svůj druhý zápas v ESL Pro League S14 proti Ninjas in Pyjamas, kteří si chtěli spravit chuť po včerejší prohře nad Liquid. NickelBack a jeho kamarádi chtěli navázat na své úvodní vítězství proti FURII, jenže narazili.

Dust II, kterému Rusové často věří, však ze začátku vypadal slibně. Do druhé půle totiž EIQ vstupovali s náskokem 9:6, jenže výborný Plopski na druhé straně začal spolu s dalšími tažení za obratem, což se jim dařilo na jedničku a ani 30 killů společně s ratingem 1.45 od Krada nestačilo soupeře zastavit. Zápas se sice od stavu 10:11 opět trochu vyrovnal, NiP však dokázali býti o krok vpřed a nakonec vyhrát těsně 16:14.

Druhá mapa byla Ancient, na níž včera Entropiq dlouho drtili FURIU. Švédsko-dánský tým si ale i tak tuto mapu neváhal vzít a udělal moc dobře. První polovina byla sice velmi vyrovnaná, za obranu ale především hampus s devicem nařídili obrovské tempo, kterému El1an a spol. nemohli přijít na kloub. Dokázali získat pouze dvě kola, což při sedmi bodech za první půli znamenalo prohru 9:16.

Entropiq stále nemají nic ztracené, pro postup ale budou muset porazit ještě dva celky, což nebude vůbec jednoduché. O další tři body budou bojovat už zítra, kdy se v 16:45 postaví americké mašině Liquid. V tomto mači potřebují vyhrát, poněvadž když ne, budou muset pro play-off porazit kromě Team One ještě světovou dvojku Gambit. A vy, diváci, nezapomeňte dorazit na náš Twitch kanál, kde se můžete těšit na živý komentář mladých nadějí.

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.