Přejít k hlavnímu obsahu

CB NC XI: Česko vs Portugalsko

20. 1. 2008 | 01:41 Counter Strike 1.6
Česko [1:0] Portugalsko Česko: oskar!, rasan, johan, efron, zigurat Portugalsko: coachi, foxj, luna, ehz, SHOUWDátum a čas: 20.1.2008 o 19:00Mapy: de_train(CZE) & de_dust2(Portugal) & de_inferno (DECIDNG MAP)HLTV: quad3.no.hltv.org:27070, hltv.gotfrag.com:3101UPDATE3: Portugalský tím porušil pravidlo, ktoré zakazuje používanie Begripu a admini sa rozhodli zápas zkontumovať v prospech Česka, aj napriek tomu, že Česko sa dožadovalo opakovania zápasu, viac sa dočítate v pokračovaní, kde nájdete vyjadrenie kapitána rasana.UPDATE2: Pridané oskarove in eye dema.UPDATE: Pridaný rozhovor s kapítanom repre, Michalom "rasan" Davitkovskim.Nedávno sme predstavili českú reprezentáciu a tak isto aj sme vás aj informovali o tom, že Česko musí nato aby sa dostalo do hlavnej časti poraziť výber z Portugalska. Tento prestížny a veľmi dôležitý zápas sa bude hrať už dnes o 19:00 a všetkých Vás pozývam na HLTV kde môžete českej reprezentácii fandiť. Záverom by som len chcel popriať chalanom veľa šťastia a nech ukážu portugalcom ako sa hrá v Česku CSko! GL & HF! V pokračovaní nájdete kompletnú zostavu Českej repre a rozdelenie do skupín.
Výchozí obrázek



Česko [1:0] Portugalsko
Česko: oskar!, rasan, johan, efron, zigurat
Portugalsko: coachi, foxj, luna, ehz, SHOUW
Dátum a čas: 20.1.2008 o 19:00
Mapy
: de_train(CZE) & de_dust2(Portugal) & de_inferno (DECIDNG MAP)
HLTV
: quad3.no.hltv.org:27070, hltv.gotfrag.com:3101

UPDATE3: Portugalský tím porušil pravidlo, ktoré zakazuje používanie Begripu a admini sa rozhodli zápas zkontumovať v prospech Česka, aj napriek tomu, že Česko sa dožadovalo opakovania zápasu, viac sa dočítate v pokračovaní, kde nájdete vyjadrenie kapitána rasana.
UPDATE2: Pridané oskarove in eye dema.
UPDATE: Pridaný rozhovor s kapítanom repre, cze Michalom "rasan" Davitkovskim.

Nedávno sme predstavili českú reprezentáciu a tak isto aj sme vás aj informovali o tom, že Česko musí nato aby sa dostalo do hlavnej časti poraziť výber z Portugalska. Tento prestížny a veľmi dôležitý zápas sa bude hrať už dnes o 19:00 a všetkých Vás pozývam na HLTV kde môžete českej reprezentácii fandiť. Záverom by som len chcel popriať chalanom veľa šťastia a nech ukážu portugalcom ako sa hrá v Česku CSko! GL & HF! V pokračovaní nájdete kompletnú zostavu Českej repre a rozdelenie do skupín.
Zostava cze Českej reprezentácie v hre Counter-Strike 1.6:
cze Tomáš "efron" Pechman
cze Tomáš "zEro" Bojanovský
cze Jan "johan" Juráň
cze Michal "rasan" Davitkovski
cze Tomáš "oskar!" Šťastný
cze Martin "zigurat" Slanec

H1tachi: Skús nám priblížiť celú situáciu, ako vnímaš rozhodnutie adminov, čo si o tom celom myslíš ty osobne atď.
rasan: Celá tato kauza se začala řešit po konci zápasu. Řada fanoušků(?) nás zaplavila zprávami o tom, že Portugalci si libují v používaní tzv. begripjumpu ještě o něco více než oskar v zápasech proti týmům 303 nebo defeaters.

Jelikož jsme věděli, že begripjump je na ClanBase striktně zakázaná záležitost, dávali jsme si na to opravdu velký pozor. Což je vlastně i vcelku pochopitelné když vezmeme v potaz jak na toto pravidlo doplatil tým faB[UG] (nyní již nEophyte). Admini několikrát před začátkem turnaje hráče varovali, že zneužítí tohoto ' bugu ' se bude trestat kontumační prohrou provinilého týmu.

Jako příklad uvedu nedávno zveřejněný text, který se objevil na hlavní stránce CB:NationsCupu.

Silent run is forbidden
We have added this rule about using silent run aka russian jumps:

"Tapping duck in order to quieten your footsteps' sound significantly (=silent run aka russian jumps) is considered to be bug abuse and results in a forfeit loss. "

We know some leagues allow silent run but we consider it as a bug abuse, no matter if it's done manually, by using a script or in any other way. You should make sure that every player in your team knows this as the punishment for using silent run is forfeit.

Týmově jsme se po konci zápasu rozhodli, že se pokusíme uplatnit našeho práva a podáme proti týmu Portugalska protest. Pravidla zní jasně, begripjumping je zakázaný a za jeho zneužívání následuje trest v podobě kontumační prohry proviněného týmu. Rád bych dodal, že jsme nepožadovali kontumační výhru na úkor Portugalců. Chtěli jsme pouze rematch při dodržování pravidel (stejné podmínky pro všechny).

Admini však řekli, že pravidla jsou jasná a o žádném rematchi v nich není ani řádka. Pozorně prostudovali dema Portugalců a dali nám za pravdu. Protest byl tedy oprávněný a trestem za něj byla kontumace týmu Portugalska v náš prospěch.

Portugalský kapitán přiznal chybu svého týmu a dost možná i s jistou dávkou ironie nám popřál hodně štěstí při zápasech ve skupině.

Nám nezbývá nic jiného než si nesmírně vážit této druhé šance, kterou jsme díky hloupé chybě soupeře dostali. Defakto jsme utekli hrobníkovi z lopaty a je teď na nás dokázat všem, že si zasloužíme hájit české barvy a bojovat ve skupině A. Těšíme se na další ' flamy ' i na "zasvěcené" hodnocení nás jako hráčů. Člověk se u toho mnohdy pobaví ; )


Siraster:
Máte už jasnou lineup pro dnešní zápas?
rasan: Představit se dnes mělo všech 6 hráčů, bohužel zEra vyřadila ze hry rodinná oslava :). Sestava tedy bude následující: efron, johan, oskar, zigurat a moje maličkost.

Siraster: Při představování reprezentace jsi říkal, že pro co nejlepší výsledky se budete svědomitě připravovat. Už jste zkoušeli spolu hrát, máte za sebou nějaký trénink?
rasan: Dnešní zápas proti Portugalcům se bude hrát systémem BO3. Každý z týmů si vybere mapu, na které si vybírá i stranu. I přestože v sestavě jsou 3 hráči, jež nejsou z Prahy, budeme už od 16:00 všichni kromě johana trénovat z herny BattleZone. Přibližně o 5 minut později budeme mít jasno jakou mapu proti týmu Portugalska zvolíme a až do začátku zápasu ji budeme hrát.

Tímto bych rád poděkoval Vasakovi - majiteli herny BattleZone, který nám umožnil bezplatně trénovat a odehrát všechny zápasy reprezentace z tréninkového centra nEophyte.

 

Rozdelenie do skupín:
Skupina A

 Dánsko
 Španělsko
 Ukrajina
 Estonsko
 Bulharsko nebo  Itálie
 Česká republika nebo  Portugalsko

Skupina B
 Německo
 Rusko
 Rumunsko
 Švýcarsko
 Izrael
 Litva nebo  Černá hora

Skupina C
 Švédsko
 Holandsko
 Polsko
 Turecko nebo  Maďaři
 Belgie
 Bosna a Hercegovina

Skupina D
 Norsko
 Finsko
 Velká Británie
 Srbsko
 Slovensko
 Řecko

Celý portál United-Games drží našim reprezentantům palce.
Ať se vám daří!

#czech-team @ quakenet