Přejít k hlavnímu obsahu

Tomu se říká úctyhodná sbírka! Nejdražší inventář planety má hodnotu zhruba 70 milionů korun

11. 4. 2022 | 09:35 Zajímavost
Přemýšleli jste někdy nad tím, kdo má ve hře Counter Strike: Global Offensive nejdražší inventář? Pokud ano, máme pro vás odpověď. Jeden kolektor vlastní na svém soukromém Steam účtu předměty v hodnotě přes 3 miliony amerických dolarů, na které se díky stránce CSGOFloat můžete podívat!
AWP| Dragon Lore
AWP| Dragon Lore
Zdroj: Valve

Steam profil uživatele HFB vypadá na první pohled velmi nevinně, navíc je ještě soukromý. Díky stránce CSGOFloat.com ale můžeme říct, že tento člověk drží nejdražší inventář na celé planetě. Jaké parády v podobě skinů, tedy speciálních vzhledů pro zbraně ve hře, tam například najdeme?

Největší peckou jsou asi skiny Souvenir AWP| Dragon Lore, které se v inventáři nachází hned devětkrát, dle svého luxusního floatu a kondice stojí každý od 1 do 8 milionů korun.  K vidění jsou též M4A4 | Howl či veškeré nože drahých skinů Crimson Web a Doppler, samozřejmostí jsou i extrémně vzácné podtypy Ruby a Sapphire. Dalším skvostem jsou pak skiny Case Hardened, u nichž se určuje ještě pattern, tedy kresba s poměrem bílé a modré, přičemž ten nejvzácnější je tzv. „blue gem“. A ano, hádáte správně, HFB je má, a to nejen jednou. Jedno takové AK47 dokonce zakoupil od známého streamera Anomalyho asi za 40 tisíc dolarů, což je však  „nic“ v porovnání s celkovou hodnotou.

Celkem tomuto sběrateli totiž leží v inventáři asi 3 miliony dolarů, tedy téměř neskutečných 70 milionů korun, přičemž cena navíc stoupá každým dnem. Pokud byste si tuto luxusní sbírku čítající 362 předmětů chtěli prohlédnout na vlastní kůži, na Steamu kvůli soukromému inventáři nepochodíte, ale na tomto odkaze ano. 

Štítky: skiny
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.