Přejít k hlavnímu obsahu

Prohrál 513 milionů korun, téměř poloviční obnos ale daroval potřebným. Seznamte se s Trainwreckem

22. 5. 2022 | 16:41 Twitch
Lidé na Twitchi jsou zvyklí darovat obrovské částky na charitu. V našem českém háji to můžeme vidět například u charit Agraela nebo DeeThana. V zahraničí je mezi známými streamery s dobrým srdcem i Trainwreck. Na Twitteru se právě on pochlubil tím, že poslal dohromady desátý milion dolarů na osobní účty potřebným.
Trainwreck na jednom ze svých streamů
Trainwreck na jednom ze svých streamů
Zdroj: Twitch.com/Trainwreckstv

Na internetu se lidé živí různě. Někdo je každý stream pod útokem zásahové jednotky, jiní nechají svůj chat pojmenovat kočku. To, co už dlouhou dobu předvádí streamer Trainwreck, je ale unikátní. V minulosti například splatil dluh matky svého kolegy, uspořádal masivní giveaway o jeden milion dolarů a podobných nápadů měl více. Není to tak dávno, co se pochlubil tím, kolik ztratil kvůli svému koníčku – hojně se totiž věnuje sázení a prozradil, že za devět měsíců prohrál 22,9 milionů dolarů (zhruba 513 milionů Kč).

Jak ale několikrát dokázal, má vážně štědré srdce. Na svém Twitteru se nedávno svěřil s tím, že celkově lidem daroval šílenou částku deseti milionů dolarů.

Když jsem vyrůstal, miloval jsem, když jsem mohl druhým něco dát. Dnes, když nepočítáme to, co dělám soukromě, jsem dosáhl na 10 000 000 dolarů, které jsem daroval na bankovní účty jiných lidí,
pochlubil se Trainwreck na Twitteru.

Streamerovi diváci, přátelé a kolegové ho náležitě za jeho štědrost ocenili. Byl mezi nimi i jeho kolega Nick „Nickmercs“ Kolcheff, který je na svého kolegu velmi pyšný. A jak by taky ne.

Obrovská část peněz Trainwrecka pochází právě ze sázení. Jak sám řekl, je to neuvěřitelně obtížné a lidé by se do toho neměli pouštět, pokud nevědí, co dělají. Je ale skvělé, že streamer považuje za správné pořádný kus svých peněz darovat na charitu.

Zdroj: Dexerto
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.