Přejít k hlavnímu obsahu

Další tři týmy do Dubaje

30. 9. 2008 | 19:40 Counter Strike 1.6
Třetí ESL Global Challenge, který bude hostit Dubai, zná své další tři účastníky. Dnes organizátoři oznámili trojici týmu, které se budou ucházet o část z celkové dotace 50.000$ a získu postu pro svou zemi na Extreme Masters III Global Finals.
Tato soutěž se bude konat při akci zvané "Gitter Shopper Expo" ve dnech 18.-24. října. Již dříve byli pozváni například vítězové ESWC polští MYM, či vítězové KODE 5 nebo ESWC Master mTw, fnatic či Made in Brazil.
Výchozí obrázek

esl-logo.jpgTřetí ESL Global Challenge, který bude hostit Dubai, zná své další tři účastníky. Dnes organizátoři oznámili trojici týmu, které se budou ucházet o část z celkové dotace 50.000$ a získu postu pro svou zemi na Extreme Masters III Global Finals.

Tato soutěž se bude konat při akci zvané "Gitter Shopper Expo" ve dnech 18.-24. října. Již dříve byli pozváni například vítězové ESWC polští Polsko MYM, či vítězové KODE 5 nebo ESWC Master Dánsko mTw, Švédsko fnatic či Brazílie Made in Brazil.


Organizátoři tedy prozatím dopozvali tyto týmy :
Finsko roccat
Dánsko XLBet.ATS
Velká Británie Dignitas

Týmy doplní již předem oznámenou devítku, to jest
Švédsko SK Gaming
Švédsko fnatic
Ukrajina DTS.chatrix
Brazílie Made in Brazil
Polsko MYM
Dánsko mTw.AMD
Finsko 4Kings
Německo mousesports
Francie emuLate

Jistě jste postřehli, že týmu je celkově dvanáct. Protože 18. října končí Global Challenge Montreal, byla vymyšlena na tento den ještě "domácí" kvalifikace, kde čtyři nejlepší týmy budou mít tu čest zahrát si s nejlepšími klany světa.
Na konec dodávám, že stále chybí tři jména velkých klanů, kteří se připojí do této soutěže. Proto bych chtěl znát váš názor o kom si myslíte, že bude pozván.
Můj tip: Švédsko Evilzone, Rusko forZe, Švédsko Begrip

Zdroj: www.hltv.org