Přejít k hlavnímu obsahu

Dánská WCG kvalifikace finišuje

6. 10. 2008 | 01:17 Counter Strike 1.6
Poslední kvalifikační turnaj o letenky do Kolína proběhne již tuto neděli. Lonští vítězové mTw (bývalí NoA) si zajistili místo ve finále vítězstvím v prvním kvalifikačním online turnaji. Jistotu finále mají společně s mTw už jen, Spirit of Amiga, XLBet.ATS a dakarma. První čtyři týmy v nedělní online kvalifikaci postoupí a rozdá si to 18. října na akci SLAP LIVE #16, s výše zmíněnou čtveřicí .Po nepříliš zdařilé Global Challenge se spekuluje, zda-li mTw obhájí prvenství. Vše se dozvíme až ve dne finále, o kterém Vás budeme ještě informovat.
Výchozí obrázek

Poslední kvalifikační turnaj o letenky do Kolína proběhne již tuto neděli. Lonští vítězové Dánsko mTw (bývalí NoA) si zajistili místo ve finále vítězstvím v prvním kvalifikačním online turnaji. Jistotu finále mají společně s Dánsko mTw už jen, Dánsko Spirit of Amiga, Dánsko XLBet.ATS a Dánsko dakarma.
První čtyři týmy v nedělní online kvalifikaci postoupí a rozdá si to 18. října na akci SLAP LIVE #16, s výše zmíněnou čtveřicí .
Po nepříliš zdařilé Global Challenge se spekuluje, zda-li Dánsko mTw obhájí prvenství. Vše se dozvíme až ve dne finále, o kterém Vás budeme ještě informovat.