Přejít k hlavnímu obsahu

Trpí dětskou mozkovou obrnou, i tak dokáže nohama přehrát soupeře

28. 12. 2023 | 12:00 League of Legends Gaming
Tento vietnamský hráč ukazuje, že gaming je opravdu pro všechny. Trpí dětskou mozkovou obrnou, nemůže při hraní League of Legends používat ruce. I tak si ale poradí. Naučil se hráč nohama a jde mu to náramně. Na videu je ukázka jeho parádního skillu za Rumbla, kdy jednou ultimátkou vyřadil z boje hned trojici soupeřů.
Trpí dětskou mozkovou obrnou, i tak dokáže nohama přehrát soupeře
Trpí dětskou mozkovou obrnou, i tak dokáže nohama přehrát soupeře
Zdroj: Reddit

Kromě samotného faktu, že vietnamský gamer paří náročný titul League of Legends nohama, si jeho obdivovatelé všimli několika dalších úctyhodných faktů. Například toho, že si nepomáhá uzamčenou kamerou, ale zvládá se pohybovat po mapě sám. „To je borec!“ chválí komentující šikovného hráče.

Šikovnost a odhodlání handicapovaného „lolkaře“ může být také inspirací pro ostatní. A nadějí. „Moje dvouletá dcera má dětskou mozkovou obrnu a tohle bylo pěkné video a dává mi naději, že by jednou mohla dělat takové věci se mnou,“ píše jeden z uživatelů.

Posts from the leagueoflegends
community on Reddit
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).