Přejít k hlavnímu obsahu

4Kings ztrácí CS squad

11. 10. 2008 | 20:20 Counter Strike 1.6
Britská organizace 4Kings dnes oznámila ztrátu finského CS squadu.
Nedávno 4Kings vypustili do světa zprávu, že Slaava "Twista" Räsänen střídá na pozici pátého hráče Janne "Kuppi" Kuparinena. Dnes se Counter Strike sekce rozhodla, že opustí řady 4Kings. Problém nastal mezi sekcí a managemantem ve chvíli, kdy se mělo rozhodnout o poslání CS týmu na IOL playoff do Stockholmu. Ovšem malá finanční částka a nízká účast PRO týmů, obrátila směr myšlení a sekce zůstala doma.
Výchozí obrázek

4KINGS.jpg

Britská organizace Velká Británie4Kings dnes oznámila ztrátu finského CS squadu.

Nedávno Velká Británie4Kings vypustili do světa zprávu, že Finsko Slaava "Twista" Räsänen střídá na pozici pátého hráče Finsko Janne "Kuppi" Kuparinena. Dnes se Counter Strike sekce rozhodla, že opustí řady Velká Británie4Kings. Problém nastal mezi sekcí a managemantem ve chvíli, kdy se mělo rozhodnout o poslání CS týmu na IOL playoff do Stockholmu. Ovšem malá finanční částka a nízká účast PRO týmů, obrátila směr myšlení a sekce zůstala doma.

To rozhodlo, že hráči se rozloučili s organizací Velká Británie4Kings. Tím pádem neuvidíme tento tým ani na Global Challenge v Dubaji,kde se měli zařadit po bok světové smetánky, ale můžeme se na ně těšit v EPS Skandinávie, po níž se rozhodne kam hráči poputují.

Line-up bývalých Finsko4Kings:
Finsko Tomi "lurppis" Kovanen
Finsko Matti "SPIKEONE" Jarvinen
Finsko Otto "danzer" Dimitrow
Finsko Jirka "jigetus" Ryhti
Finsko Slaava "Twista" Räsänen