Přejít k hlavnímu obsahu

wooSai mění sestavu

27. 10. 2008 | 21:32 Counter Strike 1.6
 

Dánská organizace wooSai přibírá dvě nové tváře. Hráči Finn "karrigan" Andersen a Nicolaj "nuggi" Larsen jsou v Dánsku jedni ze skupiny těch známějších tváří. Oba mají týmu pomoci v Extreme Masters III, kde wooSai obsazují třetí místo ve skupině se třemi body.
Výchozí obrázek

 

woosai2.jpg

Dánská organizace wooSai přibírá dvě nové tváře. Hráči DánskoFinn "karrigan" Andersen a DánskoNicolaj "nuggi" Larsen jsou v Dánsku jedni ze skupiny těch známějších tváří. Oba mají týmu pomoci v Extreme Masters III, kde wooSai obsazují třetí místo ve skupině se třemi body.

Nové posily si touto novou štací budou moci získat stále místo u wooSai, neboť se jedná prozatím jen o zkušební období.

Vyhazov dostává duo DánskoCasper "Lapez" Thunø a DánskoCasper "caution" Skaaning, s odůvodněním, že jejich výsledky nebyli takové, jaké si vedení představovalo.

DánskoMagnus "pzyclone" Hansen k výběru hráčů jen prozradil, "Po dlouhé debatě jsme se shodli, že tito dva hráči nedosahují úrovně, které by měli." A vyjádření k novým posilám, "Nebudou zatím prohlašeni za součást týmu, jen s nimi zahrajeme a uvidíme jestli to klape. Nejbližší zápas v EMIII máme s ŠvédskoSK Gaming 20. listopadu. Je tedy dost času na přípravu, takže tu je šance vyhrát. Na lanu jsou SK silní, ale kdo ví, co se stane při zápase online.

Tým DánskowooSai na svou soupisku ještě dopsal ex-hráče týmu DánskoGravitas DánskoMartin "zone" Eilertsen, který bude figurovat v pozici náhradníka.

Sestava týmu wooSai :
Dánsko Magnus "pzyclone" Hansen
Dánsko Daniel "anizz" Aniff
Dánsko Henrik "walth" Hecklen 
Dánsko Finn "karrigan" Andersen
Dánsko Nicolaj "Nuggi" Larsen